Liga 1: Steaua si Pandurii, egale pe Arena Nationala! Rezultatele etapei a 15-a

In derby-ul rundei, aseara pe Arena Nationala, Steaua si Pandurii au terminat nedecis, scor 1-1. Radut a deschis scorul pentru oaspeti inca din minutul 5, rezultat ce a ramas neschimbat pana in minutul 85. Muniru a inchis tabela, pentru un egal ce le apropie pe cele doua la 3 puncte de liderul Astra.

Intr-un alt meci tare al etapei, giurgiuvenii s-au recunoscut invinsi pe terenul vicecampioanei, ASA Tg. Mures. A fost 3-1 pentru echipa lui Bergodi, goluri inscrise de Brandan (pen. min. 37), Muresan (min. 45) si Kortzorg (min 90+4), respectic Velayos (autogol, 90 +1). Muresenii au bifat astfel al 5-lea succes stagional, in timp ce Astra a ajuns la 3 esecuri.

In ciuda rezultatului, ASA nu si-a putut consolida clasarea in top 6. Aceasta pentru ca si Craiova a obtinut un succes mare, tot pe teren propriu, cu Dinamo. A fost 3-0, cu o dubla a lui Bawab si inca o reusita semnata de Bancu. Pentru olteni, acesta a fost primul succes contra „cainilor” dupa o pauza de 6 ani.

netbet_2015BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

De evidentiat si primul succes al Voluntariului din acest sezon. Echipa lui Multescu a invins-o pe Petrolul cu 1-0, intr-un derby al ultimelor doua clasate.

Rezultatele rundei

CSMS Iasi – Concordia 0-1
ACS Poli Timisoara – CFR Cluj 1-2
Voluntari – Petrolul 1-0
Tg.Mures – Astra 3-1
CSU Craiova – Dinamo 3-0
Steaua – Petrolul 1-1

Viitorul – FC Botosani, in epilog

Astazi avem programat ultimul joc al etapei. Viitorul primeste vizita Botosaniului, intr-un meci de mare importanta in ceea ce priveste configuratia ierarhiei, atat la varf, cat si in subsol. Daca se impune, Viitorul revine pe locul secund, la o singura lungime de Astra. De partea cealalta, printr-o victorie, elevii lui Pustai ar avea posibilitatea de a urca pe locul 10, imediat in spatele Iasului.

Viitorul – Botosani: Moldovenii, o piedica spre locul secund?

Clasamentul Ligii 1, conform soccerway:

clro


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu