Liga a III-a: Atentie pariori! Ligile inferioare din Romania sub lupa Agentiei de Integritate si Frauda!

Federatia Romana de Fotbal se lupta cu blaturile in ligile inferioare din Romania. Primul pas a fost facut anul trecut, cand au infiintat Departamentul de Integritate si Antifrauda, menit sa condamne posibilele anomalii din sportul rege. 

sursa foto: ziarulderoman.ro

images

Presedintele FRF a anuntat astazi semnarea unui parteneriat cu Sport Integrity Monitor, companie menita sa monitorizeze complex piata pariurilor, semnaland anomalii in cotele primite de formatiile din al trelea esalon din Romania. Sistem foarte bine pus la punct,

poate evita o eventuala incercare de blat.

Aceasta compania, SISTEM IM, aduna datele, iar apoi le pune la dispozitia Departamentului de Integritate si Antifrauda. Mandru de realizarea acestui parteneriat, Razvan Burleanu a declarat: „Acest parteneriat cu Sport Integrity Monitor vine in completarea campaniei de preventie şi educare, ‘Fotbal curat’, pe care deja am demarat-o. Prin eforturile noastre incercam sa ne asiguram ca viitorul va fi unul in care jucatorii, suporterii si toti cei implicati in acest fenomen vor fi protejati de tentativele de trucare a jocurilor”.

Colaborarile cu Euroliga, Federatia Engleza de Fotbal sau Federatia Scotiei de Fotbal reprezinta doar o parte a portofoliului Sport Integrity Monitor.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu