Liga Campionilor: Analizam Qarabag – Rudar si Malmo – Zalgiris!

Liga Campionilor rudar Sarajevo Lech finala UCL TNS  juventus atleticoCele doua infruntari, Qarabag – Rudar si Malmo – Zalgiris sunt si primele ale zilei. Disputa din Azerbaijan se joaca incepand cu ora 19:30, iar cea din Suedia, de la ora 20:00.

Liga Campionilor, turul II preliminar – mansa tur
Ora 19:30 – Qarabag (Azerbaijan) – Rudar (Muntenegru)

Cu un lot destul de valoros, in care si-au facut loc o serie de internationali azeri, dar si spanioli, brazilieni , bosniaci sau olandezi, echipa gazda domina cu destula autoritate competia intern si are rezultate decente pe plan european. Chiar si in amicale Qarabag s-a descurcat bine, contra unor echipe mai bine cotate, precum Steaua si Lokomotiv Moscova.
Rudar vine dintr-o competie slaba, iar in competitiile continentale n-ar reusit mare lucru. Anul trecut, in Europa League, a trecut cu mari emotii de armenii de la Mika, fiind apoi demolati de Slask Worklaw.
Sanse mici pentru Rudar asadar, insa atentie si la cotele mult prea dezechilibrate. Qarabag este echipa mai buna, insa plusul valoric fata de Rudar nu este totusi imens.

Ponturi: 1 @ 1.30; 2-4 goluri in meci @ 1.50

Liga Campionilor, turul II preliminar – mansa tur
Ora 20:00 – Malmo (Suedia) – Zalgiris (Lituania)

Malmo e favorita certa nu doar a partidei, ci si a dublei. Sa tinem insa cont si de faptul ca Zalgiris, desi nu vine dintr-o intrecere interna lituaniana foarte puternica, este lidera autoritara acolo, cu doar 2 infrangeri si nu mai putin de 15 succese in 18 partide.
Malmo nu a pornit prea bine in stagiunea 2015 din Suedia, dupa 15 runde clasandu-se abia a 6-a. Se agata de un parcurs cat mai lung in cupele europene, dar lipsa de consistenta aratata in campionat, se pot evidentia si in aceste dueluri continentale.

Pont: 2-4 goluri in meci @ 1.50



500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu