Liga Campionilor la handbal feminin: Azi e Baia Mare – Gyor!

handbal imgarcade comToate cele 3 partide programate astazi in Liga Campionilor la handbal feminin, sunt analizate de specialistul nostru pe acest sport.

Sursa foto: imgarcade.com

Liga Campionilor la handbal feminin
15:00 Thuringer – Dinamo Volgograd

1.40 10.00 3.75

In ultimele 4 sezoane, Thuringer a reusit sa castige de fiecare data campionatul, insa in acest sezon a intampanit deja probleme. In grupa principala s-a calificat cu 2 puncte, dupa ce reusit succesul in foarte dificila partida cu Vardar. Etapa precedenta a jucat in deplasare cu Krim, iar dupa prima repriza, gazdele aveau un avans de 2 goluri. In repriza secunda. slovenele au ratat foarte mult, iar Thuringer a reusit sa revina prin golurile marcate Nadgornaja. Nu se va intampla la fel si astazi, daca nu-si va rezolva problemele din defensiva.
Dinamo Volgograd domina campiontul Rusiei de aproximativ 6 ani, dar Lada Togliatti este in crestere si se anunta o adversara redutabila in acest sezon. Dinamo a ajuns in grupa principala cu 6 puncte si are sanse foarte mari sa termine cel putin pe locul 3. Dinamo tinteste sa ramana pe actuala pozitie, pentru a evita in fazele urmatoare pe Gyor sau Larvik. Echipa este formata din jucatoare tinere, care evolueaza de cativa ani la acest nivel. De exemplu Daria Dmitrieva are doar 19 ani si joaca de 3 ani la echipa mare. Mai mult ca sigur, multe dintre ele vor ajunge sa evolueze pentru trupe si mai puternice si pentru o nationala a Rusiei ce poate emite mari pretenii in anii ce vin.
In acest moment, cele doua formatii sunt la acelasi nivel si cel mai probabil vom asista la o partida echilibrata. Chiar daca gazdele sunt favorite in aceasta partida, e posibil sa asistam la o mica surpriza.
Pronostic: Dinamo Volgograd +3.5 @ 1.57

Liga Campionilor la handbal feminin
18:30 Baia Mare – Gyori ETO

2.50 9.00 1.66

Tone Tiselj a debutat cu o victorie in Liga Campionilor,  HCM reusind sa se impuna contra suedezelor de la Savehof. Eliza Buceschi a fost omul meciului, adunand 8 goluri. A avut de la cine invata si cel mai probabil, in viitor apropiat, va fi o jucatoare de baza la nationala. In defensiva echipa arata mult mai bine. Totusi, mai sunt jucatoare ce pot creste, in frunte cu Nascimento. Cu o sala plina, Baia Mare va incerca sa produca surpriza.

Dupa ce in ultimii 2 ani a castigat de fiecare data Liga Campionilor, echipa pregatita de Ambros Martin nu mai domina handbalul feminin. Gorbiz si Lunde sunt insarcinate, iar Grubisic, Amorim si Orban accidentate. Chiar si fara ele, Gyor a fost foarte aproape sa castige in primul meci, in fata lui Larvik. Muller s-a accidentat dupa cateva minute de joc, dar poate evolua in aceasta partida. Aniko Kovacsics a demonstrat inca o data ca merita sa poarta banderola. A reusit sa marcheze nu mai putin de 10 goluri. In aparare este o echipa solida, iar in atac Loke poate inscrie din orice unghi.

Fara doar si poate, ne asteapta o atmosfera incendiara. Din pacate HCM nu este o echipa inchegata si impotriva unei trupe ca Gyor,  acest aspect conteaza foarte mult. Pana acum cele doua s-au intalnit in doua ocazii. Gyor s-a impus de fiecare data si sunt sanse mari sa obtina din nou cele doua puncte.
Pronostic: Gyori ETO @ 1.66

Liga Campionilor la handbal feminin
20:00 Buducnost – Leipzig

1.03 21.00 15.00

Echipa pregatita Dragan Adzic a pierdut ultima finala a Ligii Campionilor, dar acum are o sansa foarte mare sa castige pentru a doua oara trofeul. In grupa principala ocupa primul loc si nimeni nu o poate opri, cel putin din aceasta grupa. In etapa precedenta, Buducnost s-a deplasat in Rusia, unde a invins-o pe Dinamo. In prima repriza fetele au gresit foarte mult, dar imediat dupa ce au iesit de la vestiar, au preluat controlul jocului. Neagu a marcat 6 goluri si cu siguranta va reusi sa inscrie mult si in acest meci.
Cu doar 2000 de spectatori prezenti in primul meci cu Vardar, Leipzig a reusit sa produca o surpriza. S-a impus cu scorul de 26-23, dar partida a fost foarte echilibrata. Vedeta echipei, Karolina Kudlacz a marcat din nou in momentele importante. Din fericire n-a fost singura jucatoare in forma, Lang si Schulze contribuind si ele cu cate 5 goluri. Din pacate Roxana Ioneac n-a evoluat foarte mult, dar avand in vedere daruirea ei, poate ca in viitor va deveni om de baza

Diferenta intre cele doua echipe este destul de mare. Leipzig nu este o constanta si cel mai probabil va pleca fara niciun punct. Neagu si compania au nevoie neaparata de victorie, pentru a avea un final linistit de campanie.
Pronostic: Buducnost -5.5 @ 1.5

(Csaba Zsolt)

 

Serie A: 9 ponturi pentru meciurile zilei!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu