Liga Campionilor la Tg. Mures: Nu e ASA, dar e City”US!

Liga Campionilor la Tg. Mures: Nu e ASA, dar e City”US!

Intre 30 septembrie și 3 octombrie, Sala Sporturilor din Tg. Mures va găzdui meciurile din cadrul grupei a 3-a de calificare din UEFA Futsal Cup. Competiția regină a Europei revine la Tg. Mures, după 1 an de pauză, iar grupa aduce adversari dintre cei mai puternici pentru reprezentanta tarii noastre, City”US Tg. Mures.  Pescara, campioana Italiei, Kharkov, cea a Ucrainei și Hamburg, Germania. Iată o scurtă prezentare a adversarelor noastre, facuta de bunul nostru prieten, fin cunoscator al fotbalului jucat in sala, Novak Csaba.

ASD PESCARA CALCIO A5

Screenshot_1Cu siguranță, cea mai puternică echipă a grupei de la Tg. Mures. Campioana Italiei în exercițiu, a castigat titlul în aceasta vară în fața celor de Kaos Bologna. O multi-națională, cu jucători în naționalele Italiei, Argentinei și Paraguay-ului sau brazilieni naturalizați. Ercolessi, Leggiero, Canal și Calderolli sunt componenți de bază în naționala Italiei. Lara este jucător argentinian, naturalizat, Nicolodi, Grello, Capuoto și Leandro Pereira sunt brazilieni, la fel naturalizați. Cuzzolino și Rescia sunt componenți ai naționalei Argentinei, iar Salas în cea a vecinilor din Paraguay. Să nu-l uităm pe Rogerio da Silva, brazilian, deocamdată. Așadar, 13 jucători din lotul de 14 joacă în diferite naționale de prim-plan în futsal-ul mondial. Cu toate acestea, Pescara a fost nevoită, datorită coeficientului scăzut, să joace încă din turul preliminar al competiției. O grupă mai mult decât facilă, în Andorra, cu trei victorii categorice, fără gol primit: 9-0 cu St. Andrews (Malta), 3-0 cu Gentofte (Danemarca) și 6-0 cu Encamp (Andorra).

LOKOMOTIV KHARKOV

Screenshot_1

Echipa din Kharkov este o mai veche cunoștință a celor de la City’us. Cele două formații s-au întâlnit în 2013, în grupa de Elite Round, de la Pardubice, Cehia, adversarii impunându-se cu 3-0. Are 9 jucători care au evoluat pentru naționala Ucrainei în ultima grupă de calificare pentru EURO 2017 : Ivanyak, Lytvynenko, Bondar, Ovsyannikov, D. Sorokin, O. Sorokin, Zhurba, Shoturma și Rogachov. O echipă masivă, bine organizată, foarte greu de depășit.

HAMBURG PANTHERS

Screenshot_1

Campioana Germaniei reprezintă echipă cea mai puțin cunoscută, reprezentanta unui campionat nu foarte puternic. S-a calificat în Main Round, după ce a câștigat grupa preliminară din Islanda, tot cu 3 victorii: 6-2 cu Differdange (Luxemburg), 3-0 cu Flamurtari (Albania) și 5-3 cu Olafsvik (Islanda). Lotul este compus în mare parte din jucători de origine turcă sau magrebiană, doar 3 jucători care au evoluat în turul preliminar având rezonante nemtesti.


Pariuri 1X2 te tine aproape de Liga Campionilor: Toate partidele zilei din UCL, analizate de redactia noastra!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu