Liga Campionilor: Programul complet si cotele meciurilor de marti si miercuri!

Liga Campionilor barcelona bayern cartonase Primul meci al fazei se disputa marti, de la ora 18:30, in Letonia si le aduce fata in fata pe Ventspils si HJK Helsinki.

Liderul din Finlanda are prima sansa la victorie, insa cu o cota de 2! De altfel, partida este printre cele mai echilibrate ale acestei manse tur din a doua faza preliminara a Ligii Campionilor.

Nu in aceeasi categorie se incadreaza disputele APOEL – Vardar, Midtjylland – Lincoln sau Ludogorets – Milsami, in care echipele gazda sunt mari favorite la succese posibil clare, care le pot deschide drumul catre turul 3. Si Maccabi Tel Aviv poate castiga la pas deplsarea din Malta, la Hibernians. Molde primeste cota 1.37 pentru o victorie, pe teren propriu, cu Pyunik, trupa armeana care a muncit destul de mult pentru accedere in turul 2, in dubla cu modesta Folgore din San Marino.

Pentru microbistii romani si mai ales pentru sustinatorii Stelei, emotiile incep la ora 21:30. Desi campioana Ligii 1 are o deplasare grea in Slovacia, la Trencin, noi speram ca Steaua sa se intoarca cu un rezultat pozitiv. Tot dupa ora 21:30 se mai joaca Maribor – Astana, Partizan – Dila Gori si FK Sarajeko – Lech Poznan.

Miercuri avem programate ultimele 5 meciuri. Raportat la cote, in toate aceste dueluri ar trebui sa asistam la victorii ale gazdelor Qarabag, Malmo, Celtic, BATE si Dinamo Zagreb.


 

LIGA CAMPIONILOR
Turul 2 preliminar – prima mansa
Program si cote (PublicBet)

 

ucl 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Reuseste Steaua un rezultat pozitiv la Trencin? Tu ce crezi?


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu