Liga Campionilor : Shakhtar Donetsk – Fenerbahce ! Calificarea se decide la Lvov !

Screenshot_Meciul retur din a 3-a runda de calificari pentru Liga Campionilor va fi cu siguranta foarte atractiv si interesant pentru iubitorii sportului rege, fiind un duel intre doua echipe complet “renovate” si, mai mult de atat, acum 8 zile in Istambul meciul tur s-a terminat la egalitate, 0-0. Datorita rezultatului tur ucrainienii de la Shakhtar si turcii de la Fenerbahce pornesc cu sanse aproape egale inaintea returului, la a doua intalnire intre acestea din istoria cluburilor.

Liga Campionilor – SHAKHTAR DONETSK ….

Echipa din Donetsk a terminat meciul tur un pic mai multumita, ei terminand neinvinsi pe un stadion atat de “hot” cum este cel din Istambul, dar totusi, elevii lui Lucescu vor trebui sa castige acest retur pentru a-si putea asigura locul in turul urmator, play-off-ul Ligii Campionilor. Toti cunoastem situatia incerta a Ucrainei si din cauza razboiului, Shakhtar a trebuit sa-si mute cartierul general la Lvov si acesta este, poate, principalul motiv pentru care titlul in Ucraina a fost castigat de cei mai mari rivali ai lor, Dynamo Kiev. Si ca totul sa fie si mai tragic, in vara au pierdut 3 jucatori cheie, mijlocasul Fernando si atacantii Douglas Costa si Luiz Adriano si cu toate acestea au inceput noul sezon fotbalistic cu, castigarea Super Cupei Ucrainei dupa ce au invins-o pe Dynamo Kiev, iar in campionat au obtinut 3 victorii foarte usoare. Toate acestea nu vor insemna nimic daca in meciul retur de la Lvov nu vor obtine victoria impotriva turcilor de la Fenerbahce, de aceea antrenorul Mircea Lucescu a anuntat ca in acest meci abordarea va fi una ofensiva si mult mai agresiva decat cea de la Istambul, mai ales ca experimentatul fundas Kucher va reveni in primul 11 odata cu expirarea suspendarii.

Echipa probabila : Pyatov – Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk – Stepanenko, Fred – Marlos, Teixeira, Taison – Gladky.

Liga Campionilor – FENERBAHCE ISTANBUL ….

Despre oaspetii din aceasta seara de la Lvov, putem spune ca ne asteptam ca acestia sa arate mult mai multe decat in meciul tur, dar le mai ramane si varianta prelungirilor in cazul in care dupa 90 de minute, tabela va indica scorul de 0-0. In alta ordine de idei, pentru Fenerbahce este o revenire in Liga Campionilor dupa suspendarea de 1 an data de UEFA. Avand in fata lor un adversar puternic si deloc de neglijat, noul antrenor al turcilor, Pereira, nu a avut timpul necesar sa pregateasca un Fenerbahce reinnoit aproape cu totul, pe cand infocatii fani ai lui Fenerbahce vor avea asteptari mari de la acest retur cat si de la modul de pregatire al acestui meci de catre antrenorul lor. In plus, cea mai mare achizitie a turcilor, varful van Persie va avea ocazia sa-si arate valoarea inca din primul minut al meciului, alaturi de fundasul Kjaer, mijlocasul Souza si atacantul Nani, toti fiind “anuntati” ca vor face parte din echipa de start.

Echipa probabila : Demirel – Kaldirim, Alves, Kjaer, Erkin – Topal, Souza – Nani, Diego, Sow – van Persie.

MATCH FACTS ….

  • Shakhtar nu a reusit sa inscrie in ultimele 3 partide de Liga Campionilor, incluzand aici si meciurile de calificare.
  • Fenerbahce nu a reusit sa inscrie in ultimele 3 partide de Liga Campionilor, incluzand aici si meciurile de calificare.
  • Shakhtar nu a reusit sa castige ultimele 5 partide disputate in Liga Campionilor, incluzand aici si meciurile de calificare.

Concluzii si pont ….

Daca in meciul tur, atat Fenerbahce cat si Shakhtar au fost preocupate in principal sa nu ia gol, de data asta ne asteptam la ceva mai interesant si la un meci mult mai deschis, si asta inseamna sa vedem si ceva goluri, posibil de ambele parti.

Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.00

Total goluri marcate in meci – peste 2 goluri (pariu asiatic) @ Cota 1.55 

( Dragos Oprescu ).



FC Basel – Lech Poznan : Calificare compromisă pentru oaspeţi?


Skënderbeu Korçë – Milsami : Misiune grea pentru moldoveni


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu