Liga Campionilor: Situatia la zi din grupe, toate calculele si meciurile ultimei etape!

Runda cu numarul 5 din faza grupelor Ligii Campionilor, editia 2015-2016, ne-a adus de toate. Meciuri superbe, spectacol la cele mai inalte cote, rezultate normale, dar si cateva surprize. Bineinteles, pentru ca suntem la doar o etapa distanta de finalul fazei, avem si destule certitudini.

In continuare facem o radiografie a celor intamplate in runda amintita si prezentam situatia la zi in cele 8 grupe, cu calculele de rigoare . Avem de asemenea programul ultimei etape, programate in zilele de 8 si 9 decembrie.

Grupa A – Real Madrid 13 puncte, PSG 10 p, Sahtior 3 p, Malmo 3 p

Real a castigat deja grupa si va fi insotita in faza urmatoare de PSG. Parizienii au rezultate mai slabe in „directele” cu madrilenii si nu mai pot urca pe primul loc. Sahtior e favorita la ocuparea locului 3, prin prisma confruntarilor directe cu Malmo: 0-1 in deplasare, 4-0 acasa.

Rezultatele etapei a 5-a: Sahtior – Real 3-4, Malmo – PSG 0-5
Ultima etapa: PSG – Sahtior, Real Madrid – Malmo

Grupa B – Wolsburg 9p, Man. United 8p, PSV 7p, CSKA Moscova 4p

CSKA mai are sanse doar la locul 3, insa pentru aceasta trebuie sa o invinga in runda finala pe PSV, la Eindhoven. Daca vor castiga batavii, Manchester United nu are alta solutie decat succesul pe terenul lui Wolsburg, pentru a face pasul catre faza urmatoare a Ligii. „Lupii” s-ar multumi si cu o remiza in meciul cu echipa lui Van Gaal, insa aceasta doar cu conditia ca PSV, acum cu golaveraj mai slab, sa nu faca spectacol in meciul cu rusii. In jocurile directe dintre Wolsburg si PSV, fiecare s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

Rezultatele etapei a 5-a: CSKA – Wolsburg 0-2, Man. United – PSV 0-0
Ultima etapa:Wolsburg – Man. United, PSV – CSKA

Grupa C – Atletico Madrid 10p, Benfica 10p, Galatasaray 4p, Astana 3p

Atletico Madrid si Benfica sunt  in optimi, iar in runda finala se va stabili castigatoarea grupei. In tur, la Madrid, Benfica s-a impus cu 2-1. Pentru a termina pe locul 3, Galata nu trebuie sa piarda in ultima etapa, acasa, cu Astana

Rezultatele etapei a 5-a: Atletico – Galatasaray 2-0, Astana – Benfica 2-2
Ultima etapa: Benfica – Atletico, Galatsaray – Astana

Grupa D – Juventus 11p, Man. City 9p, Borussia M’gladbach 5p, Sevilla 3p

Juve si City s-au calificat la brat in optimi. Pentru a castiga grupa, torinezii mai au nevoie doar de un punct, in etapa a 6-a, la Sevilla. Ca sa prinda primavara de Europa League, Sevilla, detinatoare a trofeului, are nevoie de un succes in jocul cu Juventus, sustinut de un rezultat negativ, infrangere sau egal, bifat de Borussia M’gladbach la Manchester.

Rezultatele etapei a 5-a: Juventus – Man. City 1-0, Borussia M’gladbach – Sevilla 4-2
Ultima etapa: Man. City – Borussia M’gladbach, Sevilla – Juventus

TRIDENT BARCELONA www.latinpost.com

Grupa E – Barcelona 13p, AS Roma 5p, Leverkusen 5p, BATE 4p

Roma pare a fi favorita bataliei in 3 pentru ocuparea pozitiei secunde. Aceasta pentru ca in ultima etapa are meci pe teren propriu cu BATE. Leverkusen joaca tot acasa, dar impotriva Barcelonei. La egalitate de puncte intre Roma si Bayer, italienii se impun, gratie celor 4 puncte castigate in meciurile directe. Daca Roma si BATE incheie la egalitate, iar Leverkusen pierde, trupa germana termina pe locul de Europa League (4-1, 1-1 in directele cu bielorusii)

Rezultatele etapei a 5-a: Barcelona – Roma 6-1, BATE – Leverkusen 1-1
Ultima etapa:  Leverkusen – Barcelona, AS Roma – BATE

Grupa F – Bayern 12p, Ol. Pireu 9p, Arsenal 6p, Din. Zagreb 3p

Bayern a castigat grupa, iar Dinamo Zagreb va incheia ultima (2-1, 0-3 in meciurile cu Arsenal). In etapa finala Arsenal este obligata sa castige la Pireu, insa nu oricum. Trupa lui Wenger are nevoie de un scor care sa anuleze succesul cu 3-2 obtinut de greci, la Londra.

Rezultatele etapei a 5-a: Bayern – Ol. Pireu 4-0, Arsenal – Din. Zagreb 4-0
Ultima etapa: Din. Zagreb – Bayern, Ol.Pireu – Arsenal

Grupa G – Chelsea 10p, FC Porto 10p, Dinamo Kiev 8p, Maccabi 0 p

Din mare favorita la castigarea grupei, dupa esecul de acasa cu Din. Kiev,  Porto are sanse mari sa rateze primavara Ligii Campionilor. Daca Dinamo Kiev castiga in runda finala meciul de acasa cu Maccabi, iar Porto pierde pe Stamford Bridge, lusitanii parasesc competitia.

Rezultatele etapei a 5-a: FC Porto – Din. Kiev 0-2, Maccabi – Chelsea 0-4
Ultima etapa: Din. Kiev – Maccabi, Chelsea – FC Porto

Netbet iti da cel mai mare BONUS din Romania: 450 ron GRATIS pentru pariurile tale!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu