Liga Campionilor: TNS si Pyunik, favoritele zilei!

Liga Campionilor finala UCL TNS  juventus atleticoAstazi aflam echipele ce vor depasi primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Favoritele fazei sunt TNS si Pyunik Erevan.

TNS (Tara Galilor) – B36 TORSHAVN (Ins. Feroe)

In tur, galezii s-au impus cu scorul de 2-1, duel in care fiecare grupare marcase deja cate un gol, pana in minutul 9. Reusita izbavitoare a oaspetilor a venit in minutul 82. A fost o intalnire pe care de altfel, TNS  dominat-o destul de autoritar, dovada statisticile: 15-6 in favoarea campioanei din Tara Galilor a fost raportul ocaziilor de gol, respectiv 6-1, cel al suturilor blocate.

In retur TNS va fi, cu siguranta, inca o data echipa mai incisiva. Are prima sansa la victorie, rezultat ce i-ar garanta accederea in turul secund preliminar al Ligii, performanta importanta pentru aceasta grupare fara mari pretentii europene.  TNS este solida acasa, acolo unde nu a mai pierdut un meci oficial de aproape un an (0-2 cu Slovan Bratislava, in turul 2 al editiei anterioare UCL).  In aceasta perioada, 21 de meciuri jucate, din care 16 castigate. Mizam pe un nou succes al gruparii galeze!

Pont TNS – Torshavn, 1 @ 1.33
De incercat: TNS marcheaza peste 1.5 si castiga meciul


 

FOLGORE (San Marino) – PYUNIK (Armeia)

Oarecum surprinzator succesul la limita bifat de armeni in tur. Un 2-1 obtinut cu destule emotii, ce nu-i garanteaza in niciun fel lui Pyunik, in mod evident, echipa mult mai experimentata in acest gen de intreceri, calificarea in turul 2 al UCL.

Totusi, dupa ce si-a testat adversarul acum o saptamana, Pyunik va sti sa abordeze mult mai bine aceasta mansa retur. Daca va reusi sau nu sa se impuna la o diferenta foarte clara, ramane de vazut. Mai degraba nu, in conditiile in care, pana la urma, desi intre cele doua echipe exista un dezechilibru valoric, acesta nu este unul imens.

Pont Folgore – Pyunik, 2 @ 1.33
De incercat: Pyunik marcheaza 2-3 goluri @ 1.70


 

Tenis: Analizam oferta zilei! 9 ponturi!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu