Liga I: RE-Debut cu dreptul pentru Reghecampf! Steaua – Craiova 2-0!

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a redebutat cu dreptul pe banca tehnica a echipei Steaua Bucuresti, aseara, la Pitesti, intr-un meci castigat de campioana cu scorul de 2-0 (0-0) in fata echipei CS Universitatea Craiova, in etapa a 21-a Ligii I de fotbal, informeaza Agerpres.ro.

Steaua a dominat categoric jocul si si-a creat numeroase ocazii de gol, insa a deschis tarziu scorul, în min. 81, prin fundasul Paul Papp, cu un șut de la peste 30 de metri. Atacantul francez Gregory Tade (83) a inchis tabela, din centrarea lui Adi Popa.
CSU a terminat meciul in zece oameni, dupa ce Alexandru Baluta a primit cartonasul rosu in minutul 90+1 (fault la Popa), la doar doua minute de la introducerea sa pe teren.
In tur, Steaua a castigat cu scorul de 2-1.
CSU are doua esecuri si un egal in ultimele trei partide si doar o victorie in ultimele șase. CSU a primit cartonașe roșii în patru din ultimele șase partide de campionat si in fiecare din ultimele cinci deplasari.
Steaua venea dupa doua infrangeri si un egal.
FC Steaua Bucuresti — CS Universitatea Craiova 2-0 (0-0), Complex Sportiv Nicolae Dobrin — Pitești
Au marcat: Paul Papp (81), Gregory Tade (83).
Cartonas rosu: Alexandru Baluta (CSU Craiova, 90+1).
Arbitru: Marius Avram (Bucuresti); arbitri asistenti: Mircea Orbulet (Bucuresti), Vladimir Urzica (Piatra Neamt); arbitru de rezerva: Marcel Birsan (Bucuresti)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu