Avancronica rundei a 7-a din Liga 1: Luni se joaca meciul ce poate decide titlul! Etapa de play-out incepe joi!

liga 1

Doar 4 runde au mai ramas de disputat din play-off-ul stagiunii 2016/2017 de Liga 1, iar runda care urmeaza, cea cu numarul 7, se poate dovedi decisiva in ceea ce priveste viitoarea campioana. Luni se disputa FCSB – Viitorul, meciul care le opune pe formatiile ce ocupa actualmente primele doua locuri.


FCSB – Viitorul

In tur, la Ovidiu, echipa lui Hagi s-a impus cu scorul de 3-1, esec lamentabil care, la acel moment, a aprins spiritele in vestiarul FCSB-ului. Totusi, rezultatul a avut efecte diferite in cele doua tabere. FCSB si-a revenit, in urmatoare 4 partide Alibec si compania adunand 10 puncte, 3 dintre acestea in derby-ul cu Dinamo si alte 3, dupa un succes categoric cu Astra, inca detinatoare a titlului. La polul opus, in urmatoarele 4 runde, Viitorul a mai reusit doar un succes, plus remiza de la Viitorul. Astfel, FCSB  urcat din nou pe prima treapta a ierarhiei, avand si un avans de 3 puncte in fata principalei urmaritoare. Evident, inca o victorie, a 13-a in 15 confruntari cu Viitorul, i-ar deschide larg portile FCSB-ului catre cucerirea titlului de campioana. Nici remiza nu ar fi un rezultat negativ, dar aici intervin calculele, care au in vedere si rezultatul bifat de Dinamo la Craiova, inainte ultimului „clasic” de Romania al stagiunii.

„Cainii”, la Craiova, campioana acasa, cu CFR

Craiova si Dinamo se intalnesc pentru a 4-a oara in 2017. In urma rezultatelor recente inregistrate, echipa lui Cosmin Contra poate inca spera la calificarea in preliminariile Ligii Campionilor, aflandu-se la 2 puncte in urma celor de la Viitorul. Totusi, pentru a ramane in obiectiv,  „cainii rosii” nu au voie sa piarda pe terenul rivalei din Oltenia. Remiza nu le este de folos, in cazul in care Viitorul bifeaza toate cele 3 puncte in fief-ul liderului.

In alta ordine de idei, campioana en-titre a Romaniei, Asta Giurgiu, va primi vizita ardelenilor de la CFR Cluj. Fara victorie in ultimele 3 runde echipa lui Vasile Miriuta va avea o misiune mai mult decat dificila la Giurgiu.  Astra vine cu un moral excelent in urma victoriei inregistrate in etapa precedenta – 3-1 in deplasare cu „leii” Craiovei, iar Sumudica, in stilu-i caracteristic, a declarat ca echipa pe care o antreneaza inca spera la o clasare pe podium.

Lupta in 3 pentru prima pozitie din play-out

In play-out-ul Ligii 1 calculele sunt mult mai simple. Poli Iasi, Gaz Metan Medias si FC Botosani se lupta pentru ocuparea primei pozitii, cu trupa lui Leo Grozavu clasata a treia in top. Eric si compania vor deschide runda pe terenul Timisoarei, joi incepand cu ora 17:30, in vreme FC Botosani se va deplasa la Severin pentru a o intalni pe Pandurii. In ultimele 3 confruntari directe, botosanenii au marcat de 7 ori in poarta alb-albastrilor. Poli Iasi va primi luni vizita celor de la ASA Tg. Mures, in cel mai dezechilibrat meci al etapei, la pariuri. Derby-ul ilfovean Concordia Chiajna – FC Voluntari este programat vineri, de la ora 18:00.


Programul complet al rundei a 6-a din play-off si play-out si cotele propuse de NetBet – Deschide-ti acum un cont la NetBet si incepe sa pariezi GRATUIT din pachetul BONUS de 1500 propus de agentie!


PLAY-OFF

V 17:30: Astra Giurgiu – CFR Cluj  2.30  3.30  3.25Ai aici avancronica si pontul!
V 20:30: Craiova – Dinamo Bucuresti  2.55  3.25  2.80 Ai aici avancronica si pontul!
L 20:30: FCSB – Viitorul  1.80  3.40  4.60Ai aici avancronica si pontul!

enas

PLAY-OUT

J 17:30: Poli Timisoara – Gaz Metan Medias  3.15  3.10  2.40Ai aici avancronica si pontul!
V 18:00: Concordia Chiajna – FC Voluntari  2.55  3.15  3.00Ai aici avancronica si pontul!
V 20:30: Pandurii – FC Botosani  3.40  3.20  2.25Ai aici avancronica si pontul!
L 18:00: Poli Iasi – ASA Tg. Mures  1.50  3.85  7.00Ai aici avancronica si pontul!

enas2

Meciurile weekendului in Liga 1 si situatia din cele doua ierarhii, play-off si play-out,  analizate  la UN PONT PE ZI!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne si pe www.pariuri1x2.ro.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu