Ligue 1 2015/2016 : Lille – PSG in deschidere !!

Ligue 1 mizaStart si in noul sezon de Ligue 1. Vineri incepand cu ora 21.30 in prologul etapei cu numarul 1, pe Stade Pierre-Mauroy, echipa gazda Lille intalneste campioana en-titre PSG.

Ligue 1 : Lille – PSG, vineri – ora 21.30 ….

Ocupanta locului 8 din sezonul trecut de Ligue 1, intalneste pe teren propriu in prima etapa proaspat castigatoarea SuperCupei Frantei, dar si campioana en-titre, PSG. PSG a aratat o forma buna in amicale, cel mai rasunator rezultat fiind 2-0 cu M.Utd. In campania de transferuri parisienii ocupa locul 2 la nivel de cheltuieli dupa Monaco. Cea mai scumpa achizitie, reprezentand transferul fundasului Serge Aurier, 10 mil. de euro. Dar marea mutare ar putea veni dinspre Manchester de unde poate ateriza Di Maria pentru suma de 65 milioane. Lille in schimb a adus 9 jucatori. Cel mai scump fiind atacantul Belgian , Baptiste Guillaume , 4 milioane. Cu Ibrahimovic ( plimbat in aceasta vara ba la Milano, ba la Manchester ) intr-o forma buna, parisienii sigur pot da lovitura pe Stade Pierre-Mauroy.

Ligue 1 : Bastia – Rennes, sambata – ora 22.00 ….

Doua echipe de jumatatea clasamentului se intalnesc in Corsica. Al doilea oras ca marime regiunea Corsica, Bastia, este gazda pentru echipa celor de la Rennes. Cu cateva nume noi la echipa cei de la Rennes pornesc usor in avantaj.

Ligue 1 : Marseille – Caen, sambata – ora 22.00 ….

Marseille a terminat sezonul trecut pe locul 4 in spatele granzilor, PSG, Lyon si Monaco, dar vara asta au schimbat motoarele aducandui la mijloc pe Abou Diaby si Lassana Diarra. In primul meci au misiune aprent usoara, acasa cu Caen. Caen a ocupat sezonul trecut locul 13 iar vara aceasta nu au cheltuit prea multi bani pe  transferuri.

Ligue 1 : Montepelier – Angers, sambata – ora 22.00 ….

Nou promovata Angers se deplaseaza la Montpelier. Montpelier a terminat sezonul trecut pe locul 7 si cu noile achizitii este favorita acestei partide. Cu jucatori adusi doar liber de contract, cei de la Angers au ca obiectiv principal ramanerea in Ligue 1.

Ligue 1 : Nantes – Guingamp, sambata – ora 22.00 ….

Doua vecine de clasament la sfarsitul sezonului trecut se intalnesc la Nantes. Fara nume sonore pe listele de transferuri cele 2 formatii promit sa faca o impresie frumoasa inca de la inceput.

Ligue 1 : Nice – Monaco, sambata – ora 22.00 ….

Echipa din al 5-lea oras ca marime din Franta intalneste  sambata seara pe teren propriu echip Principatului Monaco, AS. Manoco fiind clar favorita acestui meci. Cei de la Monaco, prin cele cateva achizitii importante din aceasta vara, sunt principalii contra-candidati ai celor de la PSG la titlul de anul acesta.

Ligue 1 : Troyes – GFC Ajaccio, sambata – ora 22.00 ….

Doua noi promovate se intalnesc in duel direct inca din prima etapa. Cele 2 echipe au transferat numai jucatori liberi de contract, fara nume importante. Obiectivul fiecareia, fiind  clar  salvarea de la retrogradare.

Ligue 1 : Bordeaux – Reims, duminica – ora 18.00 ….

Bordeaux se bazeaza pe acelasi nucleu ca cel din sezonul trecut. Acestia au adus doar un mijlocas de origine sarba, campion mondial cu Serbia la U20. Dupa un sezon 2014/2015, nu tocmai stralucit, Reims revine cu sperante mari, atat pentru acest meci cat si pentru sezonul 2015-2016.

Ligue 1 : Toulouse – St. Etienne, duminica – ora 18.00 ….

Un meci interesant va fi la Toulouse, unde va veni Saint-Etienne. Alb-verzii au aratat o forma buna in Europa League impotriva celor din Targu-Mures. Toulouse se bazeaza pe majoritatea jucatorilor de anul trecut, aducand vara asta doar un portar.

Ligue 1 : Lyon – Lorient, duminica – ora 22.00 ….

Ocupanta a locului 2 la finalul sezonului trecut, Lyon, primeste vizita celor de la Lorient. Cu cateva nume noi in echipa cei de la Lyon au pus gand rau celor de la PSG, si sunt hotarati ca in acest an sa opreasca hegemonia trupei lui Blanc.

( Alyn Mirea ).

Cotele oferite de bookmakeri, pentru prima etapa din Ligue 1 ….

Screenshot_10

Dinamo – ACS Poli Timisoara, pregatiri inainte de derby.


Winterthur – Wohlen: Gazdele favorite?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu