Ligue 1: Avancronica etapei a X-a sub lupa pariuri1x2.ro si NetBet!

S-a tras cortina peste preliminariile Euro 2016, s-au definitivat echipele calificate direct si ne intoarcem la treaba. Ligue I isi reintra in drepturi si incepe etapa a X-a, sub atentia redactorilor pariuri1x2 si a bookmakerilor NetBet.

Vineri, de la ora 21:30, Monaco si Lyon deschid etapa a X-a din Ligue 1, in direct la Digi Sport 2. Monegascii ocupa locul zece cu 13 puncte, avand -1 la golaveraj. Lyonul merge la victorie pe „Stade Louis II”, din postura de ocupanta a locului sase, cu doua puncte mai multe decat adversarii lor.

Sambata continua aventura pe taram francez si avem sase partide. Balul este deschis de duelul din Corsica, unde Bastia primeste vizita campioanei PSG, de la ora 18:00, pe Digi Sport 4. Bastia vrea sa depaseasca momentul greu prin care trece, ocupa pozitia a 13, cu zece puncte si una dintre cele mai slabe defensive. In tabara PSG-ului nu sunt probleme, parizienii sunt lideri in acest moment, cu 23 de puncte si cel mai bun atac.

Tot sambata, dar de la 21:00, incep restul partidelor: Giungamp isi deschide portile pentru confruntarea cu Lille, Caen merge pe „Stade Auguste-Delaune” pentru a bifa cel de-al cincilea succes din ultimele sase etape. Lanterna GFC Ajaccio merge pe terenul celor de la Saint Etienne, pentru a bifa primul succes.  La Toulouse, pe Stadium Municipal, se deplaseaza revelatia acestui moment din Ligue 1, Angers. Formatia antrenata de Moulin S este a doua in clasament, la cinci lungimi in spatele PSG-ului. Nou-promovata Troyes, merge in fieful „canarilor”, unde vrea sa obtina prima victorie a sezonului.

Duminica se disputa si ultimele trei partide ale etapei a X-a din Hexagon. De la ora 15:00, pe Digi Sport 4, Marseille incearca sa  depaseasca momentul dificil si sa bifeze primul succes din ultimele cinci etape, in compania celor de la Lorient. De la ora 18:00 avem confruntarea dintre Bordeaux si Montpellier, iar etapa se incheie la ora 22:00, cu derby-ul din prima jumatate a clasamentului, dintre Rennes si Nice.

franta

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu