Lisicki – Halep: Incepe greul pentru Simona! Analiza si ponturile confruntarii >

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 al intrecerii, o va intalni in optimile de finala ale US Open, pe jucatoarea de origine germana Sabine Lisicki, numarul 24 WTA.

Lisicki – Halep

Dupa ce a avut un parcurs relativ usor pana acum, reusind sa-si egaleze si cea mai buna performanta de la US Open, Simona se afla in fata primului test cu adevarat dificil,  in cadrul turneului.

Cele doua s-au intalnit de patru ori pana in prezent, Lisicki castigand partida directa din 2011, de la Stanford. Insa odata cu ascensiunea Simonei, jucatoarea germana nu a mai reusit sa repete performanta. Rand pe rand, Sabine a cedat la Miami (2013), Madrid (2014) si Wimbledon (2014), ultima data facand-o intr-un mod absolut categoric (6-4, 6-0).

Cu un record de 13 victorii si 11 infrangeri pe hard, Lisicki nu se afla la cel mai bun sezon pe aceasta suprafata. Singurele performante notabile le-a reusit in martie, cand a ajuns in semifinale la Indian Wells si sferturi la Miami. Totusi, fiind o jucatoare de forta, ce lupta pentru fiecare punct pana la capat, cu siguranta jucatoarea germanca nu va ceda usor in aceasta seara.

Ramane de vazut cum va reactiona Simona cand va fi pusa sub presiune pentru prima data la acest turneu. Avem insa incredere in forma de exceptie a campioanei nostre, ce cauta diseara a 40-a victorie stagionala pe hard, in 44 de meciuri jucate!

Lisicki – Halep

Pont: peste 18.5 gameuri (1.60)
De incercat: peste 2.5 seturi (2.95)

(Freddy K.)



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu