Liverpool – Chelsea, meciul zilei de miercuri în Premier League

Liverpool - Chelsea

Ultima zi a lunii ianuarie este una extrem de bogată în oferta Betano, cu meciuri din Premier League și La Liga în fruntea listei. Duelul Liverpool – Chelsea ține capul de afiș, în condițiile unei rivalități care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Într-o vizibilă scădere de formă, Barcelona primește vizita Osasunei în tentativa de a opri seria de rezultate slabe din ultima perioadă. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Cinci selecții, un singur bilet multiplu pentru o cotă de peste 15

Din oferta Betano de miercuri, 31 ianuarie, am ales cinci meciuri de fotbal, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

FC Barcelona – Osasuna (20:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)

În 11 din ultimele 12 meciuri Barcelona a primit gol. Osasuna a marcat în ultimele 12 meciuri din La Liga. Cel mai recent, Barcelona a învins Osasuna cu 2-0 în semifinalele Supercupei Spaniei.

Tottenham – Brentford (21:30)
Rezultat final – Tottenham (cota 1.65)

Tottenham n-a câștigat în ultimele două meciuri disputate, dar pe teren propriu are o serie de trei victorii la rând cu goluri de ambele părți (GG). Brentford are o victorie în ultimele șase meciuri obținută la ultima apariție în campionat, 3-2 cu Nottingham Forrest. În deplasare, Brentford a pierdut ultimele patru meciuri, interval în care a primit nu mai puțin de nouă goluri.

Manchester City – Burnley (21:30)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.87)

”Cetățenii” n-au primit gol în nouă din ultimele 11 meciuri cu Burnley în Premier League. Burnley, penultima clasată, a pierdut patru dintre meciuri la mai mult de trei goluri diferență. Manchester City s-a impus fără gol primit în ultimele opt partide cu Burnley.

Atletico Madrid – Rayo Vallecano (22:00)
Rezultat final – Atletico Madrid (cota 1.50)

Atletico Madrid a câștigat ultimele trei meciuri fără gol primit. Rayo Vallecano n-a marcat în șase din ultimele 11 meciuri disputate în deplasare la nivelul campionatului. În tur, Atletico s-a impus cu 7-0 pe terenul concitadinei Rayo.

Liverpool – Chelsea (22:15)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)

Înaintea meciului Liverpool – Chelsea, ”cormoranii” au o serie de 22 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu în Premier League. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele zece meciuri disputate de Chelsea în deplasare. Liverpool n-a pierdut niciun meci din ultimele zece în toate competițiile.

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 15.57 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 778,93 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 109,34 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

 

 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu