Liverpool este pregatita sa faca mutarea iernii: Coutinho e ca si plecat! Ii ia locul un star de la PSG

Plecarea lui Philippe Coutinho la Barcelona nu s-a realizat in vara, in ciuda insistentelor clubului catalan.Kloop a pus conditia ca niciun jucator de baza sa nu paraseasca echipa, atatat timp cat Liverpool se va afla in batalia pentru titlul. 

Cum sansele ca trofeul Premier League sa ajunga in acest sezon pe Anfield, par inca din start compromise – dupa 9 runde, formatia este deja la 12 puncte in spatele lui Manchester City – conducerea lui Liverpool este pregatita sa se aseze din nou la masa negocierilor. Mult mult, exista numeroase zvonuri conform carora intre clubul englez si Barcelona s-ar fi inchiat deja un acord de principiu pentru vanzare lui Coutinho, pentru o suma de 110 milioane euro.

Draxler vine pe Anfield

Liverpool ar fi identificat si inlocuitorul perfect pentru jucatorul brazilian. Dupa ce a pierdut locul de titular la PSG, Julian Draxler este pregatit sa paraseasca capitala Frantei. Germanul nu ar costa-o pe Liverpool mai mult de 50 de milioane de euro, suma cu ajutorul careia PSG ar echilibra deficitul financiar creat dupa achizitionarea jucatorilor Neymar si Mbappe. Formatia de pe Parc des Princes nici nu ar iesi pe minus cu Draxler, jucator adus in ianuarie 2017 de la Wolfsburg, pentru ”doar” 40 de milioane de euro.

Pariaza la NetBet pe urmatoatele partide ale echipelor Liverpool si PSG – Ai bonus de bun venit in valoare de 1500 lei!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu