Liverpool i-a gasit inlocuitor lui Gerrard: Vezi pe cine curteaza „cormoranii”!

Liverpool-1Dupa ce Steven Gerrard si-a anuntat despartirea de Liverpool la finele stagiunii, trupa lui Rodgers este in cautarea unui inlocuitor pe masura. Conform presei engleze,  primul pe lista gruparii de Anflied este James Milner.

Internationanul englez are contract cu Manchester City pana in vara acestui an, iar negocierile dintre cele doua parti, par a fi ajuns intr-un punct mort. „Cetatenii” vor sa prelungeasca intelegerea, dar jucatorul este nemultumit de statutul pe care-l are acum la echipa. In actuala editie de Premier League, Pellegrini l-a utilizat doar in 10 partide ca titular, dupa ce in stagiunea anterioara, Milner a prins primul 11 in mai putin de o treime din meciuri!

Milner (29 de ani) a fost achizitionat de Manchester City in vara anului 2010. In schimbul mijlocasului, „cetatenii” au achitat clubului Newcastle 12 milioane de lire sterline. Din 2009, Milner este om de baza in nationala Angliei, la care a fost convocat de 53 de ori.

Si City pregateste o mutare

Daca Milner va fi subiectul unei eventuale plecari abia in vara, Manchester City are planuri mari, chiar pentru aceasta iarna. Cu Dzeko si Aguero accidentati, Pellegrini a cerut intariri imediate in atac. Conducatorii clubului i-au facut pe plac, in urmatoarele zile urmand a fi oficializata achizitionarea lui Bony, de la Swansea.  „Lebedele” vor incasa in schimbul atacantului ivorian o suma impresionanta:  30 de milioane de lire sterline!

Bony a fost cumparat de la Vitesse, in anul 2013, contra sumei de 14 milioane de lire sterline.  Varful a adunat in tricoul galezilor 53 de partide, marcand 25 de goluri.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. boby m.

    Is Luis Suarez heading back to England? Arsenal, Chelsea, Manchester United and City on red alert after Barcelona turmoil

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2901099/Is-Luis-Suarez-heading-England-Chelsea-Manchester-City-United-Arsenal-red-alert-Barcelona-turmoil.html#ixzz3OG8z3hPp

Lasa un comentariu