Liverpool: Gerrard ar putea sa revina pe Anfield, dupa discutia cu Jurgen Klopp!

Presa britanica scrie despre posibilitatea reintoarcerii lui Steven Gerrard la Liverpool, dupa o discutie pe care a avut-o cu Jurgen Klopp. Actualul tehnician al „cormoranilor”, a vorbit de mai multe ori la telefon cu Gerrard, fiind convins ca o eventuala prezenta la antrenamentele lui Liverpool, le-ar ridica moralul elevilor sai.

sursa foto: indianexpress.com

images

Klopp a pus problema ca Stevie G sa se antreneze cu Liverpool pana pe 16 ianuarie, cand se reia campionatul nord-american de fotbal si ca exista o posibilitate ca cele doua formatii sa ajunga la o intelegere, ca fostul capitan al lui Liverpool sa revina pe Anfield. Oricum, aceasta posibilitate implica si o suma de transfer, deoarece jucatorul englez mai are inca un an de contract cu LA Galaxy.

Se asteapta sosirea fostului capitan al cormoranilor din California, in aceasta zi, deoarece LA Galaxy a fost eliminata din play-off ul competitiei de catre Seattle Sounders. Gerrard a inscris de doua ori in cele 14 aparitii. Inainte de reintoarcerea in Anglia, acesta s-a intalnit cu antrenorul celor de la Galaxy, discutand despre viitorul sau la club sau despre un eventual transfer.

Steven Gerrard trebuie sa se sfatuiasca cu prietenii, familia si cu cei mai buni colegi din fotbal, inainte sa decida ce alegere face. Pana atunci, Stevie G ramane la Liverpool pentru a se antrena alaturi de fostii sai colegi, sub comanda lui Jurgen Klopp.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu