Liverpool, hotarata sa renunte la Rodgers: Daca nu e Jurgen, e Carlo!

Presa din Anglia sustine ca renumitul tehnicia italian, castigator al UCL cu Milan si Real Madrid, ar fi fost curtat de catre patronul celor de la Liverpool, cel care conduce Fenway Sports Group, concernul care a preluat clubul de pe Anfield.

sursa foto: mirror.co.uk

Carlo-Ancelotti

Existau zvornuri ca Rodgers urma sa fie debarcat de la conducerea “cormoranilor”, dupa acea rusinoasa infrangere, 1-6 cu Stoke City, din finalul sezonului precedent. I s-a dat o noua sansa, sefii punand la bataie si 80 de milioane de lire sterline in aceasta pauza de mercato: 32,9 milioane au cheltuit pe Benteke, iar alte 29 de milioane pentru Robert Firmino, nereusind sa-i integreze intr-o formula exacta. Cel mai recent exemplu este egalul din ultima etapa a Premier League, cu Norwich. Atunci,Rodgers a tot schimbat formula de joc, cand  4-3-3, cand  3-4-1-2, fara rezultat pe tabela de marcaj.

In ciuda startului de sezon complet ratat, “cormoranii” sunt fara victorie de cinci partide oficiale. Pozitia 13 in campionat dupa sase etape si opt puncte acumulate. Ultima echipa care  “a pus umarul” la aceasta situatie, a fost Carlisle. Acestia au terminat la egalitate, 1-1, partida sustinuta miercuri  in Cupa  Ligii, Liverpool fiind nevoita sa astepte loviturile de la 11m pentru a se califica.

Liverpool a negociat intai cu fostul tehnician al celor de la Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, acesta pretinzand ca ar fi prea devreme pentru a prelua o alta echipa si ca are nevoie de o vacanta.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu