Liverpool: Primul meci cu Klopp la carma! Care sunt asteptarile fanilor?

Jurgen Klopp isi incepe aventura in Premier League, in partida de maine, avandu-i adversari pe cei de la Tottenham. Ne putem astepta la un debut spectaculos pe White Hart Lane, avand in vedere ca echipa se confrunta cu numeroase accidentari?

images

Tehnicianul german a afirmat: „Nu puteti vedea o schimbare radicala a echipei, in confruntarea cu Tottenham, dar daca o sa fie asa, ar fi foarte bine”. Dornic de a-si exprima entuziasmul si incredere pe care o are, el le-a erut jucatorilor sa uite trecutul. Mesajul a fost unulclar, pressingul nu este o cerinta, este o regula. Liverpool va incerca sa aiba o posesie foarte mare si sa recupereze repede balonul.

Punctul cheie gasit de Jurgen Klopp,a fost unitatea jucatorilor. Incercand sa implementeze asta si in defensiva, organizand-o la fiecare antrenament. Daca recuperarea balonului nu se face rapid, defensiva trebuie sa fie pregatita sa intervina, fara spatii. Tehnicianul in varsta de 48 de ani, le-a cerut jucatorilor sa depuna efort pentru a-si acoperi spatile libere, viteza si intensitate. In Ideea de a alerga foarte mult, vor castiga pe masura.

Se asteapta ca germanul sa renunte la defensiva cu trei fundasi si sa opteze pentru una clasica, cu patru fundasi. Formatia agreata de el, ar fi 4-2-3-1, cu o foarte mare incredere oferita fundasilor centrali, care sa faca pressing. Daca Liverpool nu va putea recupera balonul foarte repede, aceasta formatie s-ar transforma intr-un 4-4-1-1. O sa fie interesant cum a gandit Klopp aceasta partida si cum ii poate doza efortul lui Milner, care ar fi un om cheie.

Liverpool ar putea evolua impotriva celor de la Spurs cu: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Lallana, Coutinho, Sturridge

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu