Liverpool si-a fixat tinta iernii: 18 milioane de lire pentru un coleg al lui Tatarusanu!

Jurgen Klopp vrea urgent intariri in compartimentul ofensiv, cel care i-a creat cele mai importante probleme in primele luni de mandat la timona „cormoranilor”. Tehnicianul german are in vizor mai multi jucatori de top, insa presa engleza spune ca unul dintre acestia este foarte aproape de a ajunge pe Anfield, chiar in pauza de iarna.

Liverpool este pregatia sa scoata din visterie 18 milioane de lire sterline, pentru achizitionarea lui Giuseppe Rossi. Varful italian de 28 de ani, actualmente coleg de echipa cu Tatarusau, la Fiorentina, are si avantajul de a fi familiarizat intr-o anumita masura cu rigorile fotbalului din insula. La inceputul carierei, Rossi – 30 de selectii la prima reprezentativa, 7 goluri – a evoluat pentru Manchester United si Newcastle United. La Fiorentina a ajuns in anul 2013, dar accidentarile grave i-au permis sa evolueze doar de 30 de ori in tricoul gruparii Viola (16 goluri).

rossi2

netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu