Indian Wells incepe. Afla scenariile prin care Simona Halep poate pierde prima pozitie in ierhia mondiala, alaturi de cotele turneului!

Simona Halep va evolua in aceasta saptamana in cadrul turneului WTA de la Indian Wells, unde este calificata direct in turul secund, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea din duelul pe care-l va disputa Krystina Pliskova impotriva unei jucatoare venite din calificari. Pe langa trofeul propriu-zis al turneului, jucatoarea din Romania se va lupta si pentru pastrarea primei pozitii in ierarhia mondiala.


Cele mai importante dueluri  ale Simonei Halep de la Indian Wells se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Lupta pentru pozitia 1 in clasamentul WTA

In urma turneului de la Indian Wells singurul „pericol” pentru Simona Halep in ceea ce priveste fotoliul de lider mondial este daneza Caroline Wozniacki. Cele doua jucatoare sunt despartite de 440 puncte in ierarhia mondiala, insa Simona Halep va avea de aparat doar 65 de puncte, fata de cele 215 ale Carolinei – aferente semifinalei disputate in 2017 de daneza. Singurele scenarii in care Wozniacki si Halep pot face din nou rocada in varful „piramidei” sunt urmatoarele: 1) Wozniacki castiga trofeul, iar Simona ajunge cel mult in semifinale; 2) Wozniacki pierde in finala, iar Halep nu trece de turul III.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cotele turneului de la Indian Wells


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu