Lugano – FCSB » Cotele partidei, statisticile si toate informatiile partidei de joi a “ros-albastrilor”!

“Ros-albastrii” nu au timp sa sarbatoreasca succesul de duminica, in fata marii rivale, DInamo (1-0). Trupa lui Dica se pregateste de un meci extrem de important joi seara, la Lucerna, care i-ar putea garanta consolidarea primei pozitii in grupa de UEFA Europa League.


Joi, 20:00: Lugano – FCSB
Cote Unibet: 3.10  3.30  2.30Bonusul la Unibet este de 250 RON!

Moral ridicat pentru “ros-albastrii” si o deplasare ce poate fi considerata facila in Elvetia la mijlocul acestei saptamani. Ocupanta locului trei in sezonul trecut in campionatul Elvetiei, Lugano nu se regaseste absolut deloc in aceasta stagiune. Trupa lui Pierluigi Tami ocupa o neverosimila penultima pozitie in “Super League”, cu trei infrangeri consecutive si cu un golaveraj submediocru: 9-14. Vazand situatia elvetienilor si comparand-o cu cea a FCSB-ului, care se afla intr-o relativa revenire de forma, “ros-albastrii” sunt favoriti certi, mai ales prin prisma faptului ca Lugano nici macar nu va juca meciurile din Europa de acasa pe propriul stadion, ci la Lucerna, pe “Swissporarena”.


Citeste si:

Modesti, insa nu au nimic de pierdut

Vazand situatia precara a lui Lugano pe principalul front intern, realizam ca unica sansa de a salva sezonul pentru elvetieni sta intr-o calificare miraculoasa in primavara europeana. Drept urmare, ne putem astepta la o evolutie ceva mai buna a gazdelor decat o arata imprejurarile, prin simplul fapt ca vor forta o evolutie onorabila. La urma urmei, infrangerea din etapa inaugurala a grupelor, de la Be’er Sheva, a venit la limita, scor 1-2, pe terenul unei formatii israeliene extrem de redutabile pe propria arena.

Totusi, nici o remiza la Lucerna nu este de ignorat pentru trupa lui Dica. Dupa cum arata situatia in acest moment, va exista o batalie in trei intre FCSB, Hapoel si Plzen pentru primele doua locuri, iar acumularea a patru puncte dupa primele doua runde poate fi considerata satisfacatoare.


Cotele la calificare in grupa G UEL:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu