Macedonia – Ucraina: Oaspetii forteaza calificarea directa la Euro!

Vineri seara incepand cu ora 21:45, nationalele Macedoniei si Ucrainei se intalnesc in cadrul grupei C intr-o partida care poate fi decisiva pentru oaspeti in vederea calificarii la EURO direct, evitand astfel barajul.

Macedonia – Ucraina

Gazdele au avut parte de o campanie de calificare dezastruoasa! Doar 3 puncte scoase in 8 meciuri, 6 goluri marcate si 16 primite si evident, ultimul loc in clasament. La polul opus,  oaspetii au strans 16 puncte pana acum si se lupta cu Slovacia pentru locul 2 in grupa dominata de Spania.

In tur ucrainienii s-au impus foarte greu cu 1-0 prin golul semnat de Sydorchuk si au ratat prin Yarmolenko un penalty  care ar fi putut linisti apele in tabara vecinilor nostri. Acum meciul are miza doar pentru oaspeti si probabil macedonenii vor ceda mai usor, insa interesant este ca din cele 7 jocuri pierdute de ei pana acum, 5 au consemnat infrangeri la un singur gol diferenta. Este un aspect ce denotafaptul ca Macedonia este o echipa artagoasa, bine inchegata si dispusa sa faca deranj impotriva oricarui adversar. 

Echipe probabile:

Macedonia: 4-2-3-1: Pacovski – Brdarovski, Shikov, Mojsov, Zuta – Alimi, Petrovic – Abdurahimi, Hasani, Trickovski – Trajkovski.

Ucraina: 4-3-3: Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk – Rotan, Stepanenko, Sydorchuk – Yarmolenko, Kravets, Konoplyanka.

Victoria oaspetilor este singurul pont ce are sens la acest meci.
Pont: 2, cota 1.47 la Netbet.


 

In aceeasi grupa C si tot de la ora 21:45, vineri mai avem programate partidele Spania – Luxemburg si Slovacia – Belarus.

Spania – Luxemburg: Un meci in care recomandam pariul under 5,5 goluri la o cota de 1.45 mai ales ca luxemburghezii au crescut mult in ultimii ani, dar si pentru ca spaniolii nu mai arata forma pe care o prestau cu ceva timp in urma cand se incoronau campioana europeana si mondiala. De-altfel Luxemburg a inregistrat doar 2 jocuri de peste 5,5 goluri in ultimele 30 de partide disputate.

Slovacia – Belarus: Gazdele alearga dupa calificarea directa la euro, iar acel 3-1 din meciul tur cu Belarusul ar putea fi piatra de capatai pentru cei care doresc sa mizeze si astazi pe formatia gazda. Varianta 1 solist in partida de la Zilina are cota 1.57 la Netbet.


 

Absolut toate variantele de pariu, precum si cotele aferente provin exclusiv de la cea mai buna casa de pariuri online din Romania, Netbet. Click pe fiecare cota in parte, si deschideti cont la NetBet !!


 

Portugalia-Danemarca: Obtin lusitanii calificarea in aceasta seara?


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu