Magicianul, pe faras: A pierdut Ranieri vestiarul lui Leicester? Ai aici declaratia antrenorului!

Inca detinatoare a titlului si calificata in primavara Ligii Campionilor, Leicester traverseaza un sezon intern de cosmar. Dupa 24 de runde, formatia este pe locul 16, la doar doua puncte distanta de ultima clasata, Sunderland. 

Parcursul deplorabil a dat nastere zvonurilor potrivit carora Claudio Ranieri ar fi intrat in conflict cu o parte dintre jucatorii exponentiali. Acestia l-ar dori indepartat de la echipa pe managerul ce le-a adus imensa performanta din sezonul anterior, sau cel putin trecut intr-o alta pozitie in cadrul clubului, prin numirea unui alt tehnician.

Totusi, Ranieri a tinut sa contrazica toate zvonurile, in conferinta de presa de dupa esecul cu United. „Jurnalistii intreaba daca jucatorii inca mai sunt fericiti sa ma aiba antrenor. Va spun sigur ca da! Suntem impreuna in acest moment dificil, am incredere in elevii mei, iar ei in mine. Trebuie sa uitam ce s-a intamplat in sezonul anterior. Acum ducem o lupta grea. Suntem Leicester si luptam!” a declarat Ranieri.

leicester 1

Leicester, care a pierdut pe linie ultimele 4 meciuri de campionat disputate, cu un sec 0-3 pe teren propriu, cu Manchester United, joaca chiar in aceasta saptamana. Vardy si compania o vor infrunta pe Derby, intr-o rejucare din FA Cup programata pe King Power Stadium, miercuri seara de la ora 21:45. La finele saptamanii, in etapa a 25-a de Premier League, Leicester va fi angrenata in derby-ul cu Swansea pentru evitarea retrogradarii, pentru ca peste o saptamana, „vulpile” sa evolueze la Sevilla, in mansa tur a optimilor Ligii Campionilor.

3.50 este cota oferita de Sportingbet pariului „Leicester retrogradeaza”

2.60 are cota Leicester sa o elimine pe Sevilla din optimile Ligii Campionilor

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet – Ai 200 lei bonus!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu