Mai crezi in ”tricolori”? Romania are a patra sansa in Grupa E, dupa remiza cu Danemarca

Campania de calificare pentru Cupa Mondiala din Rusia a ajuns la jumatatea drumului. Romania este pe locul cinci, la doua un punct de locul secund.


Deplasari dificile pentru Romania

Prima jumatate a campaniei pentru calificarea la turneul final din 2018 s-a incheiat aseara. Romania a remizat pe National Arena in meciul cu Danemarca, 0-0. „Tricolorii” au sanse mai bune de calificare datorita victoriei cu 2-1 obtinute de Polonia in partida cu Muntenegru. Intr-un alt meci al rundei cu numarul cinci, Armenia s-a impus cu 2-0 impotriva Kazakhstanului.

romania

Romania este la doar un punct distanta de Muntenegru si Danemarca, principalele contracandidate la ocuparea locului secund in grupa. Programul nationalei noastre este insa mai dificil decat al adversarelor. Selectionata condusa de Daum urmeaza sa joaca in deplasare partidele cu Polonia, Muntenegru si Danemarca.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Polonia – Romania se joaca in luna iunie

Selectionata Romaniei are nevoie de un rezultat pozitiv in partida ce se va disputa pe 10 iunie. Polonia s-a impus in meciul tur cu 3-0. O noua infrangere ar afecta puternic sansele noastre la calificare, Danemarca si Muntenegru fiind favorite clare in partidele pe care le vor disputa la aceeasi data cu Kazakhstan si respectiv Armenia. Victoria Romaniei in aceasta partida are cota 6.50 la Sportingbet.

romania

Romania are cota 13.00 la castigarea Grupei E

Victoria Poloniei a trimis nationala lui Lewandowski la sase puncte de cele mai apropiate adversare. Castigarea Grupei E pare sa fie sigura, cota de 1.22 oferita de Sportingbet pentru acest pariu este chiar destul de generoasa in aceste conditii.

Romania are a patra sansa la castigarea grupei, cu cota 13.00. In lupta pentru locul secund, „tricolorii” sunt devansati de danezi si muntenegreni.

romania

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu