Bonusuri pariuri: De ce este recomandat sa-ti faci cont la mai multe case de pariuri sportive. Ai 7 motive!!

Case de pariuri sportive: Pariorii experimentati stiu ca o unealta importanta in obtinerea profitului este capacitatea de a „culege” cat mai multe castiguri, din cate mai multe parti: cat mai multe sporturi diferite, cat mai multe bilete, plasate la cat mai multe agentii. Iar asta pentru ca fiecare agentie isi are specificul ei si acesta e un punct forte care va poate ajuta sa atingeti profitul constant pe termen lung. Mai jos, echipa www.pariuri1x2.ro va explica de ce e bine sa aveti conturi la cat mai multe case pariuri sportive !

Vezi aici care sunt cele mai bune case de pariuri ONLINE din Romania!

  1. BONUSURILE. Indiscutabil, piata este plina de oferte bonus pentru noii clienti. Unele agentii dubleaza prima depunere, altele ofera de la sine o suma-cadou, iar altele ofera doar pariuri gratuite fara risc (freebet). Totalul acestor bonusuri disponibile in Romania este peste 3000 de RON! Fiecare casa de pariuri cauta sa-si fidelizeze clientii si de aceea ofera aceste bonusuri de ‘bun-venit’, pe care trebuie sa le transformati in bani reali. Unele cer rularea freebet-ului de mai multe ori pana la creditarea sumei cu bani reali in cont, dar cu rabdare si putin noroc puteti ajunge sa jucati la 10 case de pariuri concomitent, fiecare cont avand fonduri pornite din bonusul de inregistrare. 100 RON de la una, 200 de la alta, 150 de la a treia si imediat v-ati construit un buget serios de pariere!
  2. OFERTA MAI VASTA. Spuneam ca fiecare agentie isi are specificul ei si pariorii inteligenti vor sti sa gaseasca pietele care-i intereseaza. Spre exemplu, un parior poate avea cont la Unibet pentru a profita de liniile ajustabile la baschet, plasandu-si pariurile pe fotbal la Netbet, unde are handicapuri asiatice. Atunci cand are de plasat un bilet „acumulator” poate opta insa pentru Sportingbet, care ofera un bonus de 5-10% la fiecare bilet castigat, iar atunci cand vrea sa parieze IMPOTRIVA unui anumit rezultat, poate intra pe piata de exchange de la Betfair pentru a miza impotriva altor pariori. Multi sunt fanii selectiei „total goluri 2-4” care e disponibila la eFortuna, dar nu si la alti bookmakeri. Cu siguranta veti descoperi ca fiecare agentie are o caracteristica care va va ajuta pe termen lung!arbitragebetting
  3. ARBITRAGE/TRADING. Avand mai multe conturi, puteti chiar sa incercati sa faceti „trading” de cote, sau mai bine spus de a intra in fenomenul „arbitrage”. Este simplu: profitati de variatia cotelor de la diverse case de pariuri, plasati doua pariuri opuse, pe acelasi eveniment, iar la final culegeti un mic profit indiferent de rezultatul final! Spre exemplu, Unibet ofera cota 1.90 ca Nadal sa-l bata pe Federer, elvetianul avand cota 2.10. Dar Federer are cota 2.40 la winmasters, deci e loc de un pariu „arbitrage”: indiferent cine va castiga, Nadal sau Federer, pariorul are mize pe ambele rezultate! Site-ul scalpulator.com va poate ajuta sa alegeti corect mizele pentru o astfel de metoda, care poate aduce profit garantat pariorilor rabdatori. Sistemul poate fi aplicat oricarui sport si e de urmarita variatia cotelor la anumite evenimente. Daca o agentie ofera o cota ceva mai mare decat rivalii, urmariti piata si incercati sa plasati un pariu „la doua capete”, pentru a obtine profitul.vip bani
    Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.
  4. PERMANENTA LICHIDATATE. Aveti un weekend plin si v-ati plasat zeci de bilete? Daca ati avea un singur cont ati risca sa ramaneti fara bani disponibili, asteptand incheierea partidelor. Dar daca ai mai mult de un cont, sumele sunt impartite la toate agentiile. Ramai fara bani la Unibet, pariezi la 888Sport. Epuizezi contul la 888Sport, te muti pe site-ul Netbet si asa mai departe. Fondurile ar trebui sa fie disponibile mereu, mai ales gratie bonusurilor de bun-venit incasate la toate agentiile. In plus, veti primi constant din partea agentiilor bonusuri si promotii pe care ar fi pacat sa le ratati.
  5. GREU DE LIMITAT. Unele agentii, in special cele din UK, isi limiteaza clientii care castiga foarte multi bani, de ordinul zecilor de mii de lire. Ii obliga astfel sa mizeze maximum o lira sau un euro, facand astfel imposibila atingerea profitului substantial. De exemplu, daca pariati 6 luni la Netbet si castigati cate 1.000 de euro pe saptamana, va puteti astepta in orice moment ca Netbet sa va limiteze (sau sa va inchida) contul, pentru ca, din pacate, are acest drept impotriva clientilor. Dar daca ai cont la mai multe case de pariuri esti mai greu de „prins”! Plasand unele pariuri la agentia X, unele la agentia Y si altele la agentia Z, totalul castigurilor dumneavoastra nu mai este expus. Fiecare agentia va trata pariurile voastre individual si nu va conta ca pierzi 80 de RON la una, daca obtii 150 la alta. Iar daca veti trece printr-o astfel de problema cu o agentie, inca veti avea disponibile alte conturi. Practic, puteti avea ghinion la o casa de pariuri care va va limita contul, dar e aproape imposibil sa fiti restrictionat la toate firmele de pariuri sportive din Romania!
    diferentadecote

    Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!
  6. CELE MAI BUNE COTE. Stim ca e important sa cautam valoarea in cote si aceasta a greu de gasit uneori, dar cu cat ai mai multe conturi la agentii diferite, cu atat ai mai multe sanse sa pariezi pe cea mai buna cota. In final, diferenta dintre un 1.85 la Unibet si un 1.91 la Fortuna se va vedea in buzunarul dumneavoastra si de aceea e important sa gasim cele mai bune cotatii. Pe termen lung, 1, 2, sau 5% poate insemna enorm pentru bankroll! In ziua de astazi avem acces la numeroase site-uri care fac comparatii de cote si astfel o parte din munca dumneavoastra e facuta de programe. Cu timpul va veti obisnui sa „vanati” cele mai bune cote, pe diverse sporturi, doar accesand site-urile agentiilor la care sunteti inregistrat.
  7. PARIATI PE MECIURI SUSPECTE. Unele agentii suspenda din oferta lor evenimente suspectate de aranjamente, dar nu toate. Se intampla asta foarte des cu partide de fotbal din Asia, dar si cu meciuri de tenis. Spre exemplu, daca se descopera sume neobisnuite plasate pe un eveniment obscur, agentia poate alege sa scoata meciul din oferta sau sa ii dea cota 1.00 inainte de incepere. Dar, un meci care dispare din oferta unora, dar mai poate fi gasit la altele. Imediat ce aflati despre astfel de partide, cautati-le in oferta agentiilor la care sunteti inregistrat si aveti sansa sa plasati un pariu pe care altii nu il pot accesa. E un avantaj care se poate dovedi decisiv in bilantul pe termen lung, mai ales daca aveti informatii din interior.

Incaseaza bonusul de 1000 lei la 888Sport!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu