Maine se trag la sorti sferturile de finala ale Cupei Romaniei: Vezi in ce urna sunt Steaua si Astra!

Maine se trag la sorti sferturile de finala ale Cupei Romaniei: Vezi in ce urna sunt Steaua si Astra!

Sala ”Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului va gazdui maine, 5 noiembrie, de la ora 11:00, tragerea la sorti a urmatorului tur al Cupei Romaniei. Pe 15, 16 şi 17 decembrie au loc partidele sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, programul urmand a fi comunicat ulterior pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal. In aceasta faza a competitiei vor participa cele opt echipe calificate în urma meciurilor din cadrul optimilor de finala.

Sursa foto : www.sportingorj.ro


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! 


Pentru jocurile din sferturile de finala, echipele calificate vor fi repartizate in aceleasi urne valorice ca si în cadrul saisprezecimilor, tragerea la sorti urmand sa se efectueze in mod similar. Jocurile din cadrul sferturilor se stabilesc prin tragere la sorti, echipele participante fiind repartizate astfel :

URNA A

1. SC FC STEAUA BUCURESTI
2. AS FC ASA 2013 TARGU MURES
3. FC CFR 1907 CLUJ
4. AFC ASTRA

URNA B

1. DINAMO 1948 
4. CS MUNICIPAL STUDENTESC IASI
5. SC FC VIITORUL  
8. ACS POLI TIMISOARA
Jocurile din sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, într-o singura mansa, pe terenul echipei mai slab clasata în campionatul precedent. In cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate în nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii, se arata in regulamentul Federatiei Romane de Fotbal privind disputarea jocurilor din Cupa Romaniei.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu