Malmo-RB Salzburg: Salzburg cu un pas in play-off!

Malmo-Salzburg- Returulmalmo din turul III preliminar al Ligii Campionilor, partida ce se va desfasura miercuri, 5 august ora 21:30. In tur, Red Bull Salzburg, a reusit sa se impuna pe teren propiu cu scorul de 2-0.Meciul de pe Malmo New Stadium, va fi arbitrat de o brigada greceasca ce il are la centru pe Michael Koukoulakis .

Malmo, cu un inceput slab de campionat, ocupa doar pozitia a 6-a in etapa precedenta remizand pe terenul celor de la Atvidaberg, scor 2-2, intr-un meci in care Malmo, a fost condusa la pauza cu scorul de 2-0. Nici in Uefa Champions League, lucrurile nu stau foarte bine pentru suedezi, in meciul tur, acestia au fost invinsi in deplasare pe terenul celor de la Red Bull Salzburg cu scorul de 2-0.

Red Bull Salzburg, ca si adversara sa de astazi, are un inceput foarte, foarte slab de campionat, cu doua infrangeri in primele doua dispute, in prima etapa a fost infranta pe terenul celor de la Mattersburg, scor 2-1, in timp ce in etapa precedenta, a fost invinsa pe teren propiu, intr-un derby contra celor de la Rapid Viena, tot cu scorul de 2-1. Situatia pare sa fie putin schimbata atunci cand vine vorba de meciurile de Champions League, Salzburg este foarte aproape de a razbuna, calificarea pierduta, sezonul trecut in play-offul Champions League , chiar impotriva suedezilor de la Malmo.

Echipe probabile:

Malmo: Wiland, Tinnerholm, Arnason, Carvalho, Yotun, Rodic, Lewicki, Adu, Sana, Rosenberg, Djurdjic.

Red Bull Salzburg: Stankovic, Ulmer, Hinteregger, Doin, Schmitz, Atanga, Leitgeb, Keita, Berisha, Oberlin, Djuricin.


 

Asadar, o disputa, in care golurile nu ar trebui sa lipseasca, Malmo cu siguranta va incerca sa intoarca scorul, insa un gol marcat de cei de la Salzburg, ar cam pune capat sanselor suedezilor la calificare.
Pronostic: Ambele marcheaza! (Onea Claudiu)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu