Manchester City – Chelsea, finala Ligii Campionilor: Avem cotele! Vezi cine are prima sansa in duelul englezilor!

Pentru a doua oară in ultimele 3 sezoane,  finala Ligii Campionilor aduce din nou fata in fata doua trupe din Premier League. In 2019 trofeul poposea in vitrina lui Liverpool, dupa o finala cu Tottenham. Anul acesta, pe 29 mai la Istanbul, rivalele din ultimul act vor fi Manchester City si Chelsea.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram!  Abonează-te și la canalul nostru de YouTube!

Manchester City a spart in sfarsit blestemul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, faza la care a parasit mereu competitia de la venirea lui Pep Guardiola. Evolutia din semifinalele cu Paris Saint-Germain a cimentat statutul „cetatenilor” in fotbalul european, iar Guardiola se intoarce in finala Ligii Campionilor pentru prima data dupa trofeul cucerit cu Barcelona in 2011. De altfel, Pep poate deveni doar al 6-lea antrenor ce castiga Liga Campionilor cu doua echipe diferite.

Chelsea are toate motivele sa spere la un nou trofeu al Ligii Campionilor, dupa cel din 2012! Si atunci, „albastrii” au schimbat antrenorul in timpul sezonului, Roberto Di Matteo inlocuindu-l pe Andre Villas Boas. Chelsea incepe sa arate din ce in ce mai bine cu Thomas Tuchel, pierzand doar doua meciuri de la venirea germanului. Tuchel a gandit genial semifinala cu Real Madrid, multipla campioana fiind neutralizata de jocul fantastic al englezilor. Notabil, tacticianul german este la a doua finala consecutiva de Liga Campionilor (primul cu doua echipe diferite), dupa cea pierduta in sezonul trecut cu Paris Saint-Germain in fata lui Bayern.

Manchester City este favorita in finala de la Istanbul!

Fara dubii, Manchester City are prima sansa de a castiga trofeul, fiind cotata si de bookmakerii Unibet cu o cota de 1.95 la victorie. Remiza este recompensata cu 3.50, iar Chelsea a primit cota 4.00. La fel ca in semifinala Cupei Angliei, castigata de Chelsea cu 1-0 in fata lui Manchester City, Tuchel va propune o tactica similara si la Istanbul, sperand ca echipa sa sa triumfe in aceeasi maniera. Daca Guardiola a construit o adevarata fortareata in Manchester City, Tuchel bifeaza 14 victorii fara gol primit in Liga Campionilor, pe banca lui Paris Saint-Germain (10) si Chelsea ( 4). Indiferent cine se va impune in ultimul act, vom avea spectacol si o confruntare tactica la cel mai inalt nivel!

Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Beneficiaza de 300 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT!
  • Deschide-ti un cont la pariuri speciale accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 300 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu