Manchester United: Ashley Young este criticat dur de doua foste glorii! Vezi ce spun Roy Keane si Paul Scholes!

Roy Keane a avut o reactie dura la adresa lui Ashley Young. Fostul capitan al „diavolilor” este neplacut de evolutia si felul cum se manifesta extrema in partidele cand este folosit. Ultima impresia a fost dupa partida cu CSKA Moscova, in care United sManch-a impus foarte greu, cu 1-0.

sursa foto: dailymail.co.uk

0E7A0AF500000578-3304501-image-m-41_1446682655569

Fostul mijlocas al celor de la United a fost extrem de furios pe actiunile lui Ahsley Young din duelul cu rusii de la CSKA. Young a simulat un fault in careul adversarilor, fapt care l-a scos din minti pe Keane, care a afirma pentru postul de televizune ITV: „Daca Ashley Young este jucator de valoarea lui Manchester United, eu sunt chinez. Este o rusine absoluta!”

Keane nu a fost singurul deranjat de acest gest. O alta glorie a celor de la United, Paul Scholes,  a declarat pentru BT Sport: „Ashley trebuie sa nu mai simuleze. El stie foarte bine aceste lucruri, dar profita de viteza pe are o are si nu se poate stapani. Este foarte clar ca Manchester nu are nevoie de astfel de lucruri rusinoase.”

Scholes a continuat: ” Este un jucator bun si n-are nevoie sa se foloseasca de astfel de tertipuri, dar cred ca a devenit o obisnuinta.”

Manchester United a trecut cu 1-0 de CSKA Moscova, obtinand cele trei puncte dupa un joc sters. Rezultatul a facut ca formatia lui Louis van Gaal sa treaca in fruntea grupei B, cu sapte puncte din douasprezece posibile.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu