Manchester United este la un pas sa-si aduca atacant! Vezi pe cine a pus ochii LvG!

Se apropie perioada de mercato din iarna si fiecare echipa trage linie si isi cauta cele mai bune solutii. Printre aceste formatii se afla si Manchester United, despre care se vorbeste ca este foarte aproape de a-l transfera pe Harry Kane, de la Tottenham.

sursa foto: ibnlive.com

images

Manchester nu straluceste in Uefa Champions League, iar la mijlocul saptamanii acesteia, „diavolii” au fost eliminati la penalty-uri din Cupa Ligii, de catre Middlesbrough. Faptul ca nu au reusit sa inscrie, l-au facut pe Louis van Gaal sa se gandeasca la achizitionarea unui atacant mult mai serios. Nemarcand de 238 de minute in toate competitiile, nu este ceva cu car sa te lauzi, asa ca tehnicianul olandez al trupei de pe Old Trafford, a revenit asupra transferului lui Harry Kane, de la Tottenham.

Conform The Sun, atacantul londonezilor nu a negat niciodata simpatia lui fata de „diavoli” si faptul ca i-ar face placere sa evolueze la United. De astfel, van Gaal l-a dorit si in vara, dar Spurs a cerut o suma prea mare pentru ceea ce ofereau „alb-rosii”. Internationalul englez ar fi ceea ce le lipseste lui Rooney&co, acestia avand probleme cu atacantii dupa plecarile lui van Persie si terminarea imprumutului lui Radamel Falcao.

Cu Wayne Rooney inca in cautarea formei sale extreordinare si cu Memphis Depay intr-o forma slaba, singurul atacant in forma, ramane Anthony Martial. Evolutia francezului in varsta de 19 ani, a fost extraordinara, Louis van Gaal laudandu-l intr-un interviu.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu