Manchester United, recordmena „Boxing Day”, Robbie Fowler, cel mai bun marcator!

In Marea Britanie, Boxing Day inseamna startul perioadei de sold-uri in magazine, dar mai ales, FOTBAL! Pe data de 26 decembrie se joaca in toate esaloanele fotbalistice din Anglia, dar etape avem programate si in ligile din Scotia sau Tara Galilor. Evident, an de an cele mai asteptate dueluri de Boxing Day, vin din Premier League.

Statisticile etapei de Boxing Day

Recordmena Boxing Day este Manchester United. In 23 de meciuri jucate in aceasta runda de Craciun, “diavolii” au un singur esec (in 2002 la Middlesbrough)! Anul trecut au castigat cu 3-1 duelul de acasa cu Newcastle.

Din randul echipelor cu peste 10 meciuri jucate de Boxing Day, Aston Villa are cel mai slab record: 3 victorii in 23 de confruntari! Anul trecut a pierdut la Swansea, care pana in acel moment nu avea niciun success de Boxing Day.
Everton si Newcastle sunt alte doua grupari cu procentaje slabe in aceasta etapa din a doua zi de Carciun.

Liverpool are 10 succese, insa doar unul singur dupa plecarea lui Benitez. Acesta a venit chiar anul trecut, 1-0 la Burnley.

Dintre jucatorii in activitate, cel mai prolific marcator de Boxing Day este Theo Walcott – 6 reusite. Recordmenul absolut este insa Robbi Fowler – 8 goluri pentru Liverpool si Man. City, intre 1994 si 2004.

Boxing Day este in fiecare an serbata in UK si in majoritatea ţarilor Commonwealth-ului, in a doua zi de Craciun, pe data de 26 decembrie. Sarbatoarea este un simbol al comuniunii, egalitatii si nu in ultimul rand, al generozitatii.

In traducere “Ziua Pusculiţei”, sarbatoarea isi are originile pe vremea reginei Victoria, cand bisericile deschideau, a doua zi după Craciun, Cutia Milei. In zilele noastre, asociaţiile de caritate organizeazacolecte publice, iar bunurile adunate sunt distribuite saracilor de Boxing Day. De asemenea, în aceasta zi, oamenii ofera cadouri celor dragi, iau masa cu prietenii sau rudele, participa la spectacole si organizeaza partide de vanatoare si de pescuit.

  boxing-day

Meciurile etapei

Pe data de 26 avem toate cele 10 meciuri ale etapei cu numarul 18, cu un cap de afis programat pe Anfield. Liverpool primeste vizita liderului Leicester! “Cormoranii” au un singur punct castigat in ultimele 3 etape si s-au distantat de top 4. Cu un singur esec in 17 partide, Leicester face legea in EPL!

Man. United va incerca sa nu repete patania concitadinei in fief-ul lui Stoke, in timp ce Arsenal are meci greu la Southampton. City primeste vizita unei formatii din nou in deriva, Sunderland, iar Chelsea, de acum cu Hiddink la timona, vrea victoria in jocul de pe Stamford Brige cu Watford. In etapa din weekend, echipa lui Sanchez-Flores a umilit-o pe Liverpool, scor 3-0! Watford a ajuns astfel la 4 succese legate in campionat.

Cotele rundei ne sunt oferite de NetBet

bxd

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu