Manchester United pregateste o oferta NEBUNA pentru Sergej Milinkovic-Savic! 72 de milioane lire sterline PE MASA lui Lazio!

Conform presei italiene, Manchester United va oferi 72 de milioane lire sterline pentru mijlocasul lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Manchester United insista pentru transferul mijlocasului sarb Sergej Milinkovic-Savic, insa Lazio nu se lasa cu una cu doua. Conform Sky Sports Italia, „Diavolii” sunt gata sa ofere 72 de milioane lire sterline pentru sarbul de 24 ani, insa presedintele lazialilor, Claudio Lotito, cere 90 de milioane. Milinkovic-Savic agreeaza mutarea in Premier League, dar nici nu ar forta un transfer, fiind gata sa mai stea un an in Italia, dupa ce si-a prelungit contractul cu Lazio.

Manchester United il doreste de o perioada lunga pe coechipierul lui Radu Stefan, insusi fostul manager Jose Mourinho urmarindu-l la lucru intr-un duel Serbia – Muntenegru. Mijlocasul sarb pare inlocuitorul perfect pentru Paul Pogba, ce este aproape de un transfer la Real Madrid, dupa ultimele zvonuri din presa de specialitate. Milinkovic-Savic a inscris 31 de goluri in 138 meciuri sub culorile lui Lazio, dupa ce a fost cumparat de la Genk, in 2014.

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Sergej Milinkovic-Savic semneaza pana in 09.08.2019 cu – Cote Betfair

Manchester United: cota 1.83
Paris Saint-Germain: cota 2.25

Juventus Torino: cota 3.10
Real Madrid: cota 21.00

Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu