Manchester United si PSG in lupta pentru o vedeta din Premier League! Vezi pe cine isi doresc cele doua!

Leicester City este una dintre surprizele placute ale aceste editii de Premier League, dar si una dintre formatiile care a starnit interestul marilor cluburi pentru jucatorii sai. Este cazul si algerianului, Riyad Mahrez, care este curtat insistent de doua forte ale Europei.

sursa foto: dailystar.co.uk

231496

Riyad Mahrez si Jamie Vardy sunt doar doua dintre numele propuse de Leicester in aceasta perioada de mercato. Daca al doilea este golgheterul la zi din Premier League si oarecum o certitudine, al doilea este vedeta si cel mai curtat jucator al „Vulpilor”. Aproape ca nu trece o saptamana, fara ca talentatul jucator algerian sa nu marcheze sau sa ofere o pasa de gol. De astfel, a reusit sa bifeze o dubla in acest sfarsit de saptamana, in victoria 3-2 cu WBA, ducand formatia din Leicester pe pozitia a treia.

A venit in Anglia pentru suma de 400.000 euro, in 2014.

Umilit in Franta, acesta a plecat spre Premier League, unde a reusit sa-si faca un nume la doar 24 de ani. Cele sapte goluri in zece prezente pe prima scena a fostbalului din Albion spune foarte multe despre calitatile acestui mijlocas ofensiv. Riyad a reusit sa inscrie un gol si in cupa, unde a evoluat mai putin.

Evolutia excelenta in atacul lui Leicester, a captat atentia unor mari cluburi, cum este cazul si celor de la Manchester United sau PSG. Doua formatii cu resurse nelimintate, dispuse sa plateasca aproape dublu spre deosebire de alte formatii. United a fost dezamagita de prestatiile lui Di Maria, lasandu-l sa plece in Franta, iar in locul lui nu au adus pe nimeni, lasand pentru moment postul acoperit de improvizatii. Ei bine, profilul lui Mahrez este acelasi ca al lui Di Maria si acopera excelent una dintre deficientele lui van Gaal.

Presedintele „vulpilor” a anticipat ascensiunea lui Mahrez si s-a grabit sa-i pregateasa o oferta care viza prelungirea contractului pana in 2019, fapt care ar putea aduce cateva zerouri in plus la o eventuala suma de transfer.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu