Manchester United sparge banca pentru un jucator de la Leicester> Nu e Vardy!

„Diavolii” continua sa se intareasca si in aceasta iarna, pentru un titlu ce pare din ce in ce mai greu de atacat. Ultimul jucator pe care van Gaal a pus ochii vine de la Leicester, liderul la zi al ierarhiei din Premier League.

Foto: www.theguardian.com

United este dispusa sa achite 29 de milioane de lire sterline in schimbul atacantului Mahrez. Desi Vardy este in acest moment lider in clasamentul golgeterilor din Anglia, cu 15 reusite,  algerianul se afla imediat in spatele coechipierului,  cu doar 2 goluri mai putin marcate. Varful in varsta de 24 de ani a inscris de doua ori in succesul repurtat de Leicester la Everton (3-2) si are 6 goluri marcate doar in ultimele 3 etape!

Pentru Mahrez este cel mai bun sezon al carierei. Adus in 2014 de la Le Havre, algerianul punctase doar de 7 ori in precedentele doua stagiuni (49 de meciuri) petrecute in tricoul „vulpilor”.

Conform presei britanice, Manchester United vrea sa realizeze mutarea inca din primele zile ale anului 2016. Acesta este si motivul din care oferta pentru Mahrez ar indeplini absolut toate cerintele clubului Leicester si ale impresarului, de la suma de transfer, pana la remuneratia jucatorului.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu