Manchester United sparge barierele financiare: Vezi suma incredibila castigata de „diavoli” in 2016!

Desi a avut o stagiune 2015/2016 slaba, incheiata abia pe locul 5 in Premier League, in afara pozitiilor de Liga Campionilor, Manchester United ramane una dintre cele mai profitabile echipe (afaceri) de pe glob. Cu incasari declarate pentru anul in curs de 515.3 milioane de lire sterline, gruparea de Old Trafford devine prima din Anglia ce reuseste sa treaca bariera de jumatate de miliard de lire, intr-un singur an fiscal.

Suma este in crestere spectaculoasa, cu peste 25% fata de anul anterior. In aceeasi masura a crescut si profitul. Nu mai putin de 68.9 milioane de lire sterline vor ramane in conturile clubului, urmand a fi reinvestiti, potrivit Ed Woodward, vice presedintele clubului, in achizitiile de jucatori si infrastructura.

inregistreaza-te - unibet Deschide-ti un cont la Unibet – Te asteapta un PARIU FARA RISC de 150 ron!

Chiar daca pe plan european performantele au fost mult sub asteptari, Manchester United si-a sporit serios profitul prin castigarea, pentru a 12-a oara, a FA Cup. Drepturile TV, remunerare cu sume ametitoare in Premier League, precum si cele 14 noi contracte de sponsorizare incheiate, ii garanteaza echipei antrenate de Mourinho o forta financiara de invidiat.

Ed Woorward tinteste, insa, mai sus. „Chiar si fara banii veniti din Liga Campionilor, suntem convinsi ca in 2017 vom avea incasari mai mari”.  Ramane de vazut daca United va reusi sa o detroneze pe Barcelona din postura echipei clasate pe locul 1 in acest top. In 2016, catalanii au avut incasari ce s-au ridicat la 570 de milioane de lire sterline.

6.00 – aceasta este cota oferita de Unibet pariului Manchester United castiga tilul sezonului 2016/2017 din Premier League

6.50 e cota oferita de Unibet pariului Manchester United castiga Europa League

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu