Manchester United – Tottenham: Start de sezon in Premier League!

manchesterManchester United si Tottenham se intalnesc in primul derby al sezonului in Premier League, un duel care nu putea avea un loc mai bun de desfasurare decat „teatrul viselor”, Old Trafford.

(sursa foto: www.mufclatest.com)

Manchester United

Louis Van Gaal incepe un nou sezon pe banca „diavolilor” dupa ce in cel precedent a reusit sa o readuca pe United acolo unde ii este locul, adica in cea mai importanta competitie a Europei, Uefa Champions League.

Campanie de achizitii nu foarte spectaculoasa reusita de trupa din Manchester in ciuda numelor vehiculate la inceputul perioadei de transferuri, nume ca Vidal, Bale, Hummels sau Muller, acestia nu au mai ajuns in Anglia, iar olandezul a fost nevoit sa se reorienteze spre alti jucatori care nu au nume atat de rasunatoare precum cei mentionati mai devreme. Van Persie a parasit echipa, iar acesta a fost inlocuit de coechipierul din nationala Olandei, Memphis Depay, jucator pentru care Van Gaal a insistat foarte mult. Pe langa acesta, la Manchester au mai ajuns Schweinsteiger, Darmian, Schneiderlin si Romero, iar la capitolul plecari, Cleverly, Fletcher, Anderson si Di Maria si-au incheiat aventurile la United.

Tottenham

Mauricio Pochettino si echipa sa incep sezonul cu o deplasare foarte dificila, iar forma din meciurile de pregatire ar trebui sa ii dea de gandit antrenorului lui Spurs in vederea pregatirii partidei din acest weekend.

Lista de jucatori care au ajuns la Tottenham in aceasta vara suna mai rau decat cea a celor care au parasit formatia londoneza. Alderweireld, Wimmer, Trippier si Alli sunt jucatorii care au ajuns in aceasta vara la Spurs, iar la capitolul plecari lista suna in felul urmator: Stambouli, Paulinho (doi jucatori importanti pentru Tottenham in sezonul trecut la mijlocul terenului), Kaboul si Capoue ( doi jucatori care puteau oricand sa suplineasca lipsa unui fundas central).

Perioada de pregatire

Manchester United s-a descurcat destul de bine in meciurile disputate la International Champions Cup, cea mai importanta competitie amicala, turneu in care „diavolii” au trecut in primul meci de Club America cu 1-0, de San Jose cu 3-1, in urmatorul meci reusind o victorie cu 3-1 in fata unui adversar cu un nume mai sonor, FC Barcelona, insa o echipa a Barcelonei fara Messi si Neymar, iar in ultimul meci inregistrand un esec in fata lui PSG, scor 0-2.

Tottenham a inceput perioada de pregatire cu un 2-1 in fata echipei Malaysian XI, 1-0 cu FC Sydney, infrangere cu 2-1 in fata starurilor din MLS, infrangere cu 2-0 in fata lui Real Madrid, iar in ultimul meci a reusit o victorie cu 2-0 in fata lui AC Milan, insa o echipa AC Milan care parca a venit doar sa faca prezenta la turneul Audi Cup, competitie disputata pe Alianz Arena.

Echipe de start

Fellaini suspendat si Rojo fiind in urma cu pregatirea fizica nu vor juca in acest meci pentru Manchester United, Van Gaal cel mai probabil trimitand in teren urmatorul unsprezece:

(4-2-3-1) De Gea – Darmian, Smalling, Blind, Shaw – Schneiderlin, Carrick – Mata, Depay, Young – Rooney;

Hugo Lloris are ceva probleme fizice si este in pericol sa rateze partida de pe Old Trafford, insa Pochettino ar putea forta si sa il trimita pana la urma in poarta la acest derby.

(4-2-3-1) Lloris – Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Bentaleb – Eriksen, Dembele, Chadli – Kane;

Ponturi

Avand in vedere ca este inceput de sezon, echipele nejucand inca un meci oficial, este greu sa ne dam seama cum vor arata acestea in primul meci din noul sezon de Premier League, insa ne putem baza pe faptul ca ambele echipe vor incepe entuziasmate acest sezon, cu pofta de fotbal, iar asta ne poate duce cu gandul la un pariu cu goluri. United nu a inceput prea bine in ultimele sezoane, iar acum nu are tocmai un adversar la indemana, insa ar fi cazul ca trupa lui Van Gaal sa inceapa un sezon ca o echipa mare asa cum este cea pe care o conduce olandezul.

Peste 2,5 goluri in meci, cota 1.80

Interval total goluri 2-4, cota 1.50

Manchester United castiga & peste 2,5 goluri in meci, cota 2.45 (pont oferit de colaboratorul nostru William Hill)

(Catalin Feraru)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu