Mancini se muta in Spania: Vezi ce echipa il curteaza pe tehnicianul italian

Fara angajament dupa despartirea de Inter, eveniment produs pe 8 august anul acesta, Roberto Mancini este in carti pentru a prelua o echipa de top din La Liga. 

Conform presei italiene, Mancini ar fi fost deja contactat de oficialii Valenciei. „Liliecii” au renuntat la antrenorul Pako Ayestaran, dupa infrangerea suferita la Bilbao in weekend, a 4-a in tot atatea runde disputate din actuala stagiune de La Liga. In partida de maine cu Alaves, contand pentru a 5-a etapa a sezonului, Valencia va fi condusa de secundul Voro, insa gruparea de pe Mestalla vrea sa-si gaseasca urgent un tehnician cu experienta, care sa readuca echipa pe linia de plutire.

Joi 22.09, ora 23:00 – Valencia – Alaves  
Cote: 1 – 1.53,   X- 4.10,  2- 6.50 – Plaseaza la Sportingbet oricate pariuri simple si multiple doresti, fiecare pariu la o cotă totala de minim 2.50 și primesti un FreeBet de pana la 25 RON zilnic!

Mancini ar fi la a 3-a experienta in calitate de antrenor, in afara granitelor Italiei. Intre 2009 si 2013, fostul atacant de la Sampdoria si Lazio s-a aflat pe banca lui Manchester City, alaturi de care a castigat 3 trofee, inclusiv campionatul Angliei, in 2012. A urmat o aventura de un sezon la Galatasaray, echipa pe care a condus-o catre castigarea cupei, un loc secund in ierarhia interna si accederea in fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

In finalul anului 2014, Mancini a acceptat o noua aventura la timona Inter-ului, dupa cea din perioada 2004-2008. Dupa o prima stagiune sub asteptari, milanezii au incheiat campionatul 2015/2016 pe locul 4, insa la 13 puncte distanta de ultima treapta a podiumului. Pe 8 august 2016, cu doar 2 saptamani inainte de startul editiei in curs de Serie A, Mancini si Inter au ajuns la o intelegere pentru incheierea pe cale amiabila a contractului.

683 – acesta este numarul meciurilor adunate de Mancini ca antrenor, pe bancile echipelor Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City si Galatasaray. In 55.2% din aceste dueluri, echipa sa a triumfat.

Sportingbet a migrat catre o noua platforma, ce vine in avantajul pariorilor!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu