JO: Marian Dragulescu aflat la ultima sansa de a castiga titlul olimpic

Marian Dragulescu, vicecampion olimpic la sol si medaliat cu bronz la sarituri in 2004 la Olimpiada de la Atena, incearca sa aduca o medalie Romaniei la Rio.


Marian Dragulescu printre favoriti la sarituri

Gimnastul in varsta de 35 de ani e bine cotat la proba de sarituri. Calificarile pentru finala care se va desfasura luni pe 15 august, vor incepe maine. Marian a avut un rezultat excelent in 2015 la campionatele mondiale sustinute la Glasgow in proba de sarituri, dar si la europenele de la Berna din acest an cand a castigat medalia de argint. Dragulescu este recunoscut in gimnastica pentru saritura sa marca si a declarat cu cateva zile in urma ca se gandeste la o alta saritura care poate sa il ajute in obtinerea unei medalii. Marian nu se mai afla la prima tinerete si e ultima lui sansa sa se remarce printr-o performanta olimpica.

 


Citește și:


inregistreaza-te - netbet


Daca ne uitam pe palmaresul sau foarte bogat observam ca singura medalie care ii lipseste este cea de aur la Olimpiada. Sportivul roman va mai participa si la alte probe, dar casele de pariuri il crediteaza cu sanse reale doar la sarituri.


Cote-sarituri

Cotele propuse de NetBet pentru castigarea probei de sarituri din cadrul concursului olimpic de gimnastica masculin sunt urmatoarele:

Ri Se-gwang – cota 2.40

Marian Dragulescu – cota 3.75

Oleg Veryayev – cota 5.00

Ihor Radivilov – cota 7.00

Denis Ablyazin – cota 11.00


Sursa imagine: eualegromania.ro


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu