Marseille – Atletico Madrid» 580 de variante de pariere pregatite pentru finala UEFA Europa League!

Miercuri, 16 mai, incepand cu ora 21:45, se va disputa ultimul act al acestei editii de UEFA Europa League, un duel intre Olympique Marseille si Atletico Madrid care va avea loc pe stadionul “Parc Olympique Lyonnais”, din Lyon.


O finala meritata

Vom avea parte de o finala de gala miercuri seara, la Lyon, intre francezii de la Marseille si trupa lui Simeone, cea care a fost de la bun inceput favorita la castigarea marelui trofeu. Bineinteles, spaniolii sunt mari favoriti si in acest ultim act, cotati cu 1.36 in acest moment de catre Unibet pentru a castiga trofeul UEFA Europa League. Cu toate acestea, OM nu trebuie si nu are cum sa fie subestimata pentru ca, pana la urma, elevii lui Rudi Garcia a ajuns in finala pe merit. Eliminandu-le, pe rand, pe redutabilele Athletic Bilbao, Red Bull Leipzig și Red Bull Salzburg, francezii ar putea impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Pe langa faptul ca ar scrie o noua pagina de istorie in cartea clubului, Marseille ar obtine acest trofeu chiar pe stadionul marii rivale din Ligue 1, Olympique Lyonnais.

In aceste conditii, in care asistam, totusi la o finala europeana, credem ca este foarte posibil ca pragmatismul sa se instaleze inca din primele minute pe ”Parc Olympique Lyonnais”. Acest scenariu este unul cu atat mai probabil cu cat stilul de joc al ambelor echipe este, de obicei, unul inchis, aproape economicos, cei doi tehnicieni preferand sa-si atinga scopul in defavoarea spectacolului. In perspectiva unui astfel de deznodamant, nu este exclus sa asistam inclusiv la prelungiri, iar Unibet ofera o cota de 9.00 pentru ca Atletico Madrid sa se impuna in urma reprizelor aditionale de prelungiri.

Care dintre cele doua echipe crezi ca va pune mana pe trofeul UEFA Europa League? Pariaza la Unibet – Ai 580 de variante de pariere pentru marea finala de la Lyon!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu