„Martial o sa fie unul dintre cei mai buni jucatori din lume”. Vezi cine a facut asemenea declaratii!

Transferul lui Anthony Martial de la AS Monaco pe Old Trafford a fost privit cu ingrijorare, mai mult din cauza sumei implicate. La aproape doua luni de la debutul sau la United, acesta a reusit sa-l convinga pe Phil Neville ca are alura de vedeta internationala si ca ar putea sa devina unul dintre cei mai buni jucatori din lume.

sursa foto: dailystar.co.uk

download (2)

Phil Neville il sustine pe tanarul Anthony Martian, afirmand despre acesta ca poate ajunge unul dintre cei mai buni jucatori ai planetei si simte ca francezul o sa demonstreze ca este o afacere foarte buna.

Atacantul in varsta de 19 ani, a impresionat chiar de la debutul sau pentru „diavoli”, marcand trei goluri in primele doua partide ale sale in Premier League. Fara gol de sase partide, Martian tot l=a impresionat pe Neville, care era putin ingrijorat de faptul ca suma mare care a platit-o United pentru achizitionarea atacantului, ar putea sa-i devina o povara.

Phil Neville: „Eu cred ca Martial aduce un plus de viteza celor de la United, sporind contraatacurile, asa cum am vazut impotriva celor de la Everton,.A adus viteza echipei, tragand dupa el si ceilalti jucatori, este un jucator puternic. Lumea este mirata de faptul ca Louis van Gaal a platit exagerat de mult pentru un jucator ca Martian, dar eu cred ca United a facut o afacere extrem de buna. Cred ca atunci cand il vor vinde, vor lua mult mai multi bani. Este un jucator tanar, mai are lucruri de invatat, dar il vad devenind unul dintre cei mai buni jucatori din lume.”

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu