Maurizio Sarri nu pleaca cu mana GOALA de la Chelsea! Italianul ii vrea la Juventus pe Higuain si Emerson!

Presa din Peninsula sustine ca Maurizio Sarri si-ar lua cu el la Torino, doi dintre elevii de la Chelsea.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Inca nu s-a oficializat mutarea lui Maurizio Sarri la Juventus, dar despartirea de Chelsea e aproape. Ziarele italiene dezvaluie faptul ca Sarri nu ar pleca cu mana goala de la Londra, ci i-ar lua cu el pe Gonzalo Higuain si Emerson Palmieri. Higuain este imprumutat chiar de la Torino, iar Chelsea are optiunea de a prelungi imprumutul pe un nou sezon, sau sa efectueze transferul permanent, pentru aproximativ 30 de milioane lire sterline. Sarri s-ar opune, dorindu-l pe argentinian la Torino.

Fundasul Emerson Palmieri, unul dintre cei mai folositi jucatori in campania de Europa League, a venit de la AS Roma si cunoaste bine competitia din Serie A. Brazilianul l-ar inlocui pe conationalul sau la Juventus, Alex Sandro, aflat intr-o puternica scadere de forma. Emerson a indurat 6 luni grele la Chelsea cu Antonio Conte, dar de la venirea lui Sarri, a evoluat tot mai increzator. Este de vazut cine va prelua Chelsea pana la urma, Frank Lampard fiind mare favorit, de abia apoi plecarile vor fi analizate atent, datorita interdictiei la transferuri a clubului londonez.

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Juventus – Urmatorul manager permanent – Cote Betfair

Maurizio Sarri: cota 1.07
Pep Guardiola: cota 5.50
Jose Mourinho: cota 13.00
Mauricio Pochettino: cota 15.00

Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu