BREAKING NEWS: Alexandru Maxim o poate parasi pe VfB Stuttgart pentru Leeds United!

alexandru maxim

In varsta de doar 26 de ani, Alexandru Maxim evolueaza pentru formatia VfB Stuttgart de peste 4 ani, insa este extrem de aproape sa schimbe taberele in perioada urmatoare. Jucatorul nascut in Piatra Neamt ar putea ajunge la formatia din Championship, Leeds United.


Ultima perioada petrecuta de Maxim la Stuttgart

Achizitonat de catre „svabi” de la Pandurii Tg. Jiu pentru aproximativ 1,5 milioane de euro Alex Maxim a evoluat in nu mai putin de 107 meciuri pentru Stuttgart pana in prezent, timp in care a punctat de 13 ori. Totusi, acesta a evoluat extrem de putin in ultimele luni, presa locala mentionand faptul ca acesta nu se mai intelege cu conducerea si cu staff-ul tehnic. De asemenea, tinand cont atat de acest fapt, cat si de salariul foarte mare pe care il are romanul – unul dintre cele mai mari din Zweite Bundesliga, ar putea constitui motive solide pentru ca acesta sa fie cedat.

Posibila mutare la Leeds

In ultimele zi presa britanica a amintit declaratiile agentului romanului, Herbert Briem, de la startul sezonului in care acesta nu a exclus deloc o mutare a acestuia la clubul de dizivie secunda. Diverse publicatii au subliniat faptul ca in acest sezon Maxim a fost lasat si in afara lotului, iar Leeds l-ar dori cu orice pret pe acesta, calitatile fotbalistice pe care le poseda Alex pliandu-se cu exactitate pe tipul de jucator de care
„The Peacocks” au nevoie.


Sursa imaginii: www.bild.de


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu