Walter Mazzari, noul antrenor al echipei Watford!

In varsta de 54 de ani, Mazzari a fost confirmat astazi in functia de antrenor al formatiei Watford. Tehnicianul isi va incepe activitatea la noua sa echipa, pe data de 1 iulie. Mazzari a semnat cu Watford un contract valabil pe 3 ani.

Pentru Mazzari, Watford va fi primul club pe care-l va pregati dupa despartirea de Inter, produsa pe 14 noiemebrie 2014. Cele mai importante performante le-a atins, insa, pe banca lui Napoli: locul 2 in stagiunea 2012-2013 de Serie A si castigarea Cupei Italiei in 2012.

3.00 – aceasta este cota oferita de Unibet pariului Watford retrogradeaza la finele campionatului 2016-2017. Doar 3 echipe sunt mai slab cotate. Este vorba de Middlesbrough, West Brom si Burnley.

Pare a fi un weekend plin de evenimente la Watford. Pe langa venirea lui Mazzari, ”viespile” au parafat si primul transfer al verii. Este vorba de Jerome Sinclair, un atacant in varsta de 19 ani adus de la Liverpool. Sinclair are bifate 10 prezente la nationalele de juniori ale Angliei, dar niciun meci in tricoul echipei mari a ”cormoranilor”.

Unibet te invita sa participi la tombola de pe mobil pentru Euro Fotbal

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu