McGregor a semnat! Vezi cand are loc confruntarea cu Poirier si cum se prezinta cotele!

McGregor

Conor McGregor revine in octagon in startul lui 2021. Irlandezul a acceptat o lupta cu un fost adversar, Dustin „The Diamond” Poirier. Prima disputa dintre cei doi a avut loc pe data de 28 septembrie 2014, atunci cand „The Notorious” s-a impus prin KO, in prima runda. 

Desi lupta era anuntata de acum cateva luni, McGregor si Poirier nu au ajuns la un acord cu cei de la UFC pentru a semna contractele oficiale. Acest lucru s-a intamplat in urma cu cateva zile, iar Dana White, presedintele UFC, a declarat ca totul este stabilit.

„The Diamond” cauta revansa pentru infrangerea umilitoare din urma cu sase ani, atunci cand McGregor s-a impus prin KO, dupa doar un minut si 46 de secunde. Pe langa acel duel, cei doi mai au un punct comun. Penultimul adversar pe care Conor l-a intalnit in UFC a fost Khabib Nurmagomedov, acesta fiind si penultimul adversar al lui Dustin. Ambii au fost invinsi prin submission, McGregor in 2018 si Poirier in 2019.

Ultima data cand McGregor a intrat in octagon a fost in ianuarie 2020, atunci cand l-a invins pe Donald „Cowboy” Cerrone prin KO, dupa doar 40 de secunde. De partea cealalta, ultima lupta a lui Poirier a avut loc in iunie 2020, victorie la decizie in fata lui Dan Hooker.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Irlandezul are prima sansa la pariuri

Bookmakerii ii acorda, din nou, prima sansa lui McGregor, in lupta cu Dustin Poirier. Totusi, cotele sunt destul de echilibrate. La Betano, cei care aleg sa mizeze pe victoria irlandezului primesc o cota de 1.70, in timp ce succesul lui Poirier primeste cota 2.20.

Al doilea duel direct dintre Conor McGregor si Dustin Poirier se va disputa pe data de 24 ianuarie 2021, nu inainte de ora 05:00.

Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu