Meci greu pentru Anderlecht in runda a 4-a din Belgia

Meci greu pentru Anderlecht in runda a 4-a din Belgia astazi, deplasarea de la Oostende anuntandu-se una cu probleme, intr-un joc programat pentru ora 19:30.

Ambele echipe au acumulat cate 7 puncte dupa primele 3 etape si sunt asadar neinvinse, avand si acelasi golaveraj, 6-3, la egalitate cu o alta echipa, Club Brugge. Din informatiile citite in ultimele zile, Oostende este o echipa care a investit destul de mult in pauza de vara, au fost adusi cativa jucatori buni la echipa, iar rezultatele iata ca deja se vad si formatia a strans 7 puncte dintr-un maxim posibil de 9 in primele 3 jocuri.

Ce-i drept, la istoricul meciurilor directe, oaspetii stau bine, au castigat ultimele 4 intalniri fara sa primeasca gol, ba mai mult au incasat doar 2 goluri in ultimele 8 partide. Totusi bookmakerii sunt destul de rezervati astazi, acestia ofera o cota de 1.91 pentru formatia vizitatoare, una care ridica niscai semne de intrebare in privinta deznodamantului final al partidei.

Oostende – Anderlecht recomandare: este un meci destul de complicat pentru pariori in care nu se gaseste usor un pronostic, insa noi am hotarat sa mergem pe pariul under 1AH la pauza pentru o cota excelenta de 2.11. Pariul va fi castigator doar in situatia in care scorul la jumatatea meciului va fi 0-0, insa avem o portita de scapare in caz ca se marcheaza un singur gol si primim miza inapoi. Doua goluri marcate in prima repriza ne fac pariul pierdut.

Alte pronosticuri pentru ziua de azi: Gent – St. Truiden over 2,5 @ 1.65, Wisla Cracovia – Lechia Gdansk under 2,5 @ 1.67

ATP Montreal & WTA Toronto: Semifinale!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu