Meciul în care s-au marcat 149 de AUTOGOLURI !! O poveste de Cartea Recordurilor 100% reală…

149 -0 149 autogoluri AS Adema a învins Stade Olympique de L'Emyrne

149 de autogoluri…într-un singur meci! Una dintre cele mai bizare povești din fotbalul mondial provine din Liga de fotbal a Madagascarului și s-a întâmplat pe data de 31 octombrie 2002.  

Practic, tot ce trebuie să știți este că AS Adema a învins Stade Olympique de L’Emyrne (SOE) cu scorul de 149-0 și au făcut-o…fără să marcheze. Pentru că toate golurile au fost de fapt autogoluri!

De la ce te-ai luat, Bobiță?

În penultima săptămână a competiției, SOE înregistrase un rezultat de egalitate, 2-2 cu DSA, scor decis în urma unui penalty controversat prin care SOE a fost egalată.

Egalul a distrus orice șansă pe care SOE o avea în cursa pentru titlu împotriva lui AS Adema, astfel că în următorul lor meci au decis să protesteze. Cum? Înscriind goluri în proprie poartă. De mai multe ori…

Fără număr, fără număr, fără număr! 149 de autogoluri

…sau mai exact de 149. La unul dintre goluri, martorii de la meci spun că SOE ar fi trimis mingea în propria jumătate de teren și ar fi șutat-o înapoi în propria poartă. Nicio intervenție din partea portarului, care a fost evident un simplu spectator pe parcursul celor 90 de minute.

După meci, Federația de Fotbal din Madagascar l-a suspendat pe antrenorul SOE, Zaka Be, pentru trei ani și pe patru jucători ai echipei până la finalul sezonului. Toți ceilalți jucători implicați în incident, din ambele echipe, au primit avertismente oficiale.

Rezultatul rămâne nu doar unul dintre cele mai stupide proteste făcute vreodată în fotbalul mondial, ci și cea mai mare înfrângere din istoria fotbalului profesionist, recunoscută oficial de The Guinness Book of Records.

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu