Meciuri decisive în primul tur preliminar din Liga Campionilor

Liga campionilor

Miercuri, 17 iulie, sunt programate nu mai puțin de șase partide în primul tur preliminar din Liga Campionilor, meciuri retur la finalul cărora vom cunoaște tabloul formațiilor care vor evolua în următoarea rundă de calificare. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 30!

Din oferta Betano de miercuri, 17 iulie, am ales cele șase meciuri programate în manșa secundă a primului tur preliminar din Liga Campionilor și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Struga – Slovan Bratislava (18:00)
2-4 în tur

Rezultat final – Slovan Bratislava (cota 1.85)

Victoria obținută în tur pe teren propriu face din Slovan favorită la calificare. Campioana Slovaciei a câștigat trei din ultimele patru meciuri. De asemenea, acesta este un meci în care e foarte posibil și ca ambele echipe să marcheze.

Dinamo Batumi – Ludogoreț (20:00)
1-3 în tur
Rezultat final – Ludogoreț (cota 1.80)

Forma gruzinilor de la Dinamo Batumi e slabă pe teren propriu, fiind fără victorie în cinci din ultimele șase meciuri disputate acasă. De cealaltă parte, Ludogoreț s-a impus în opt din ultimele zece meciuri în deplasare și a marcat cel puțin două goluri în fiecare din aceste jocuri. La cum au stat lucrurile în tur este de așteptat un nou succes al campioanei Bulgariei.

Petrocub – Ordabasy (20:00)
0-0 în tur
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)

Meciul tur a fost dominat de Ordabasy, dar echipa din Kazahstan nu a reușit să concretizeze pe tabelă numeroasele ocazii avute. Rezultatul de 0-0 din tur este unul bun pentru moldovenii de la Petrocub, echipă care va încerca să profite de avantajul terenului propriu la returul de miercuri. Statistica e de partea celor de la Petrocub, echipă care a pierdut doar două meciuri din ultimele 16 disputate în toate competițiile, câștigându-le pe restul de 14. Ordabasy are patru înfrângeri în ultimele 15 meciuri în deplasare, înregistrând șase remize în acest interval.

Differdange – KI Klaksvik (20:00)
0-2 în tur
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

Islandezii de la Klaksvik au profitat din plin de avantajul terenului propriu pentru a scoate maximum din prima manșă. Chiar și așa, lucrurile nu vor fi deloc simple pentru Klaksvik la returul din Luxemburg, Differdange fiind o echipă greu de învins pe teren propriu. Ultima înfrângere a celor de la Differdange acasă datează din aprilie 2023, iar Klaksvik a pierdut cinci din precedentele zece meciuri în deplasare.

Egnatia – Borac Banja Luka (22:00)
0-1 în tur
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75)

Borac Banja Luka traversează o secvență de patru meciuri fără înfrângere. Pentru Egnia lucrurile nu stau chiar așa de bine, echipa albaneză fiind fără victorie în ultimele patru meciuri disputate. Borac Banja Luka este neînvinsă în zece din ultimele 12 deplasări și pornește cu prima șansă la returul care se va disputa pe teren neutru.

Larne FC – Rigas Futbola Skola (22:00
0-3 în tur
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

Larne a pierdut cinci din ultimele șase meciuri disputate în cupele europene. Riga a obținut 12 victorii în 13 meciuri jucate în toate competițiile. Echipa letonă s-a impus de o manieră categorică în tur și are o serie de șase victorii la rând.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pe cele șase meciuri de fotbal de mai sus din Liga Campionilor am obținut cota 31.54 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.577,40 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 305,48 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Te uiți și pariezi

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile de miercuri, 17 iulie, din preliminariile Ligii Campionilor.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu