Pariuri1X2.ro iti prefateaza cele mai tari meciuri ale zilei de duminica!

Duminica se decid echipele ce se califica in play-off-ul Ligii 1. Vezi ce alte meciuri interesante sunt programate si in campionatele straine.


Du 20:30 CFR Cluj – Viitorul | Vezi avancronica
 Cote Unibet: 2.10 3.10 3.65
Du 20:30 CS „U” Craiova – Gaz Metan Medias | Vezi avancronica
 Cote Unibet: 1.49 3.85 7.00
Du 20:30 Pandurii Targu Jiu – Dinamo Bucuresti | Vezi avancronica
 Cote Unibet: 9.50 4.90 1.31 

In meciurile de duminica ale ultimei etape din sezonul regulat al Ligii 1 se decid echipele calificate in play-off si ordinea din clasament. CFR Cluj nu poate pierde locul sau in primele sase, dar pozitia ocupata la finalul sezonului regulat este importanta, intrucat decide programul din play-off. CS „U” Craiova, Gaz Metan Medias si Dinamo Bucuresti se lupta pentru ultimele doua pozitii disponibile. Cele trei partide vor fi difuzate integral atat pe programele Digi Sport cat si pe cele Dolce Sport.

Dinamo este mare favorita in fata Pandurilor. Cel mai probabil confruntarea dintre CS „U” Craiova si Gaz Metan Medias va decide echipa calificata in play-off. Intr-un meci in care nici una dintre echipe nu a mai castigat in precedentele trei runde, castigatoarea se va califica in play-off. Craiova este avantajata, intrucat si un egal ii este suficient.

La Unibet puteti paria pe faptul ca vor inscrie si Craiova si Mediasul, pentru o cota de 2.43.
unibet tv
Du 13:30 Atalanta – Fiorentina | Vezi avancronica

 Cote Unibet: 1.87 3.50 4.10 

Meciul zilei in Italia se joaca inca de la pranz. Tatarusanu si echipa sa infrunta echipa de pe locul patru in Seria A. Echipa romanului ar putea avea probleme la Bergamo in fata Atalantei. Echipa gazda este intr-o forma excelenta si se lupta pentru o pozitie in sezonul viitor din Europa League. Meciul poate fi urmarit live si online, prin Unibet TV.

La Unibet puteti paria pe minim o repriza castigata de Atalanta, la o cota de 1.43.

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

Du 15:30 Tottenham – Everton | Vezi avancronica

 Cote Unibet: 1.61 4.10 5.75 

In Anglia, Tottenham incearca sa isi pastreze pozitia secunda in clasament. Duminica joaca la Londra, dar nu are un meci usor cu Everton. Golgheterii momentului in Premier League se vor intalni intr-o partida ce poate fi foarte interesanta.

La Unibet puteti paria pe faptul ca ambele echipe vor inscrie, la o cota de 1.77.
unibet tv
Du 17:15 Atletico Madrid – Valencia | Vezi avancronica

 Cote Unibet: 1.45 4.40 7.00 

In cel mai tare meci al zilei din La Liga, Atletico Madrid incearca sa depaseasca un moment dificil. Echipa nu a castigat in ultimele doua runde de campionat si a pierdut locul patru in Spania. Etapa aceasta, echipa lui Simeone primeste vizita Valenciei, o echipa ce a fost inconstanta pe parcursul sezonului, dar care este neinvinsa in patru din cele mai recente cinci meciuri.

La Unibet puteti paria pe minim doua goluri marcate de gazde, la o cota de 1.53.
unibet tv
Du 22:00 Monaco – Nantes | Vezi avancronica

 Cote Unibet: 1.38 4.40 9.00 

Lidera Ligue 1, Monaco, intalneste in ultimul meci al rundei pe Nantes. Monaco are cel mai bun atac din Franta, dar apararea a inceput sa sufere recent, cu zece goluri primite in ultimele patru partide in toate competitiile. Nantes traverseaza cea mai buna perioada a echipei din punct de vedere ofensiv, cu noua goluri marcate in patru runde. Puntem vedea multe goluri in aceasta partida.

La Unibet puteti paria pe peste 3.5 goluri in meci, la o cota de 2.60.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu